2777
2789

من غذای خودمونو میدادم 

برنجش نرم تر خورشتش بیشتر یا با ماست میدادم

چیزایی که دوست داشتن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اتفاقا دیشب آبگوشت داشتیم الات تو یخچاله نخورد

ای بابا از دست این بچه ها

فرنی 

شیربرنج 

استمبالی 

عدسی 

عدس پلو 

سیب زمینی ابپز با تخم مرغ 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غذای خودمونو میدادم  برنجش نرم تر خورشتش بیشتر یا با ماست میدادم چیزایی که دوست داشتن  ...

منم فک کنم باید دمی درس کنم،ولی اخه برنج سردع همش ک برنج و سیب زمینی نمیشه بخوره ک دوست دارع،،،چ کنم در کنارش؟

منم فک کنم باید دمی درس کنم،ولی اخه برنج سردع همش ک برنج و سیب زمینی نمیشه بخوره ک دوست دارع،،،چ کنم ...

گوشت گوسفندی درکنار پلو بذار

یا باهاش سوپ بپز

میانوعده ها موز بده(زیاد ندی یبوست میگیره) 

تو ماستش نعنا بریز

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دومورد اول و مورد آخری هیچ...سه مورد وسطی رو باید قاطی کنم بدم بهش..اگه بخوره

قاطی یعنی چی؟

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ینی درعین حال ک عدسیه ،دمی گوجه و عدس پلو و استامبولی باشع👌😀😬

😂😂😂موفق باشی خواهرم