2777
2789

من غذای خودمونو میدادم 

برنجش نرم تر خورشتش بیشتر یا با ماست میدادم

چیزایی که دوست داشتن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اتفاقا دیشب آبگوشت داشتیم الات تو یخچاله نخورد

ای بابا از دست این بچه ها

فرنی 

شیربرنج 

استمبالی 

عدسی 

عدس پلو 

سیب زمینی ابپز با تخم مرغ 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من غذای خودمونو میدادم  برنجش نرم تر خورشتش بیشتر یا با ماست میدادم چیزایی که دوست داشتن  ...

منم فک کنم باید دمی درس کنم،ولی اخه برنج سردع همش ک برنج و سیب زمینی نمیشه بخوره ک دوست دارع،،،چ کنم در کنارش؟

منم فک کنم باید دمی درس کنم،ولی اخه برنج سردع همش ک برنج و سیب زمینی نمیشه بخوره ک دوست دارع،،،چ کنم ...

گوشت گوسفندی درکنار پلو بذار

یا باهاش سوپ بپز

میانوعده ها موز بده(زیاد ندی یبوست میگیره) 

تو ماستش نعنا بریز

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دومورد اول و مورد آخری هیچ...سه مورد وسطی رو باید قاطی کنم بدم بهش..اگه بخوره

قاطی یعنی چی؟

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ینی درعین حال ک عدسیه ،دمی گوجه و عدس پلو و استامبولی باشع👌😀😬

😂😂😂موفق باشی خواهرم