2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم بزارم برم از ساعت دو یک بند دارم گریه میکنم 

کاش جایی بود میتونستم خالی شم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

از لحاظ عاطفی خیلی ضربه میخورن

از لحاظ نداشتن پشتوانه قوی

و فکر میکنن بچه های طلاق آدم زندگی نیستن و بهشون اعتمادی نیست

در صورتی که بچه های طلاق به خاطر سختیاشون قدر زندگیشونو بهتر میدونن

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃

من وخواهربرادرام بچه طلاق نبودیم اما ننه بابامون هرروزدعوابودن وبابام یه کشوردیگه کارمیکردوکنارمون نبود همه مثل فرزندطلاق نگامون میکردن وهی طعنه کنایه میزدن،،همین دایی ها وخاله هام واقوام اینقدرسرکوفت میزدن جلوخودمون به هم میگفتن ما بالاسر بچه هامونیم خوشبخت میشن وپولدارمیشن بجاهای خوب میرسن،،حالا ایناکه بابا بالاسرشون نیست میخوان چه بدبختی بشن ومیخندیدن.. الان منو خواهربرادرام همه بزرگ شدیم وبه جاهای خیلی خوبی رسیدیم ماشاءالله اللحمدلله ،درحدی که داریم به اونایی ک بهمون سرکوفت میزدن ازلحاظ مالی کمک میکنیم😉خدایا کرمت روشکرالهی دورت بگردم

خدایا شکرت شکرت شکرت

خودت رو با این افکار آزار نده

اگه خدایی نکرده پدر و مادرت دارن از هم جدا میشن به این فکر نکن که قراره ی اتفاق وحشتناک برای تو بیفته چون میشی بچه طلاق! به این فکر کن که قراره تو ی محیط آرومتر بزرگ بشی وگرنه جامعه همیشه درحال پس زدن مردمه چه بچه طلاق باشی چ نباشی مردم همیشه درحال عیب گیری از این و اون هستن!

من وخواهربرادرام بچه طلاق نبودیم اما ننه بابامون هرروزدعوابودن وبابام یه کشوردیگه کارمیکردوکنارمون ن ...

حس خوبی گرفتم تهش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁