2777
2789
من وخواهربرادرام بچه طلاق نبودیم اما ننه بابامون هرروزدعوابودن وبابام یه کشوردیگه کارمیکردوکنارمون ن ...

متاسفم برای بیشعوری بعضی ها واقعا حرفها تا ی عمر تو ذهن آدم میمونه 

خوبه که شکرگزاری عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم برای بیشعوری بعضی ها واقعا حرفها تا ی عمر تو ذهن آدم میمونه  خوبه که شکرگزاری عزیزم

آره واقعاخیلی حرفهاهرگز از ذهن و یاد آدم پاک نمیشه ومتأسفانه اون زمان بدترین ودردآورترین حرفهارو از همین اقوام نزدیک میشنیدم همین دایی خاله ها.. اینقدرمارو زخم و زبون زدن اما حالا بچه هاشون دارن زیردست ما کارمیکنن😊 ماهاشدیم افتخارطایفشون..

آره عزیزدلم شکرگذارم چون خدا بدجوررر براموون جبران کردقربونش بشم

خدایا شکرت شکرت شکرت
آره واقعاخیلی حرفهاهرگز از ذهن و یاد آدم پاک نمیشه ومتأسفانه اون زمان بدترین ودردآورترین حرفهارو از ...

ببخشید عزیزم ی چیزی رو بعنوان خواهر کوچیکه بهت میگم ناراحت نشی...هیچ وقت به اینکه اونها الان زیر دستت هستن مغرور نشو 

نه اینکه بگم مغرور شدی ها نه شما قطعا فهمیده تر از این حرفهایید ولی یهو به ذهنم رسید بگم

ببخشید عزیزم ی چیزی رو بعنوان خواهر کوچیکه بهت میگم ناراحت نشی...هیچ وقت به اینکه اونها الان زیر دست ...

مغرور نشدم فقط خوشحالم ک فهمیدن قضاوت دیگران تاوان داره.. اونها یه زمانی حتی جواب سلام ماهارو به زور میدادن فقط به دلیل اینکه ما پدر بالاسرمون نبود

خدایا شکرت شکرت شکرت

دسته خودته که انتخاب کنی چجوری زندگی ... همیشه این کلمه بچه طلاق دو به دوش بکشی یا نه اصلا بهش فکر نکنی

منم یک روزایی این دغدغه ها رو داشتم ...

ولی بعد از طلاق پدر و مادرم خودم انتخاب کردم که چجوری زندگی کنم،،، این تویی که به آدما اجازه میدی چجوری به تو نگاه کنن ، چجوری در موردت فکر کنن ‌‌...

من تا الان واقعا رفتار بدی از طرف فامیل و دوستان و... ندیدم، بخاطر اینکه خودمم اجازه ندادم،و پر قدرت به زندگی ادامه دادم ،قطعا سختی هتی خودش رو داره ولی اگه خودت بخوای میتونی باهاش کنار بیای🙂