2789
عنوان

عکس ابرو

148 بازدید | 22 پست

ببنید ابروهامو میکرو یا قاب کنم بهتره کدومش افتادس ریپ نکنید فرستاذم تا پاک کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه

قاب کن

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

دیدم استارتر مشکل ابروهات چیه؟

پر و خوشگله که

یه کم دنباله‌ش کوتاهه که اونم بذاری درمیاد احتمالا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
میکرو‌ کنید عالی میشه

پشیمون نمیشم یعنی میکرو انجام بدم؟؟؟ اخه بعضیا میگن خوب نیس میکرو داخل ابرو میکنن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
دیدم استارتر مشکل ابروهات چیه؟ پر و خوشگله که یه کم دنباله‌ش کوتاهه که اونم بذاری درمیاد احتمالا

ببین افتادس یه جوری 😖😖😖

قشنگه قاب کن

هی یکی میگه قاب یکی میگه میکرو خخخ

بعد جدا نگرانی با این عکس شناسایی بشی؟😂

گفتی ریپ نکنید گفتم الان یه قدی فول‌اچ‌دی میذاری🤪🤪🤪

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بعد جدا نگرانی با این عکس شناسایی بشی؟😂 گفتی ریپ نکنید گفتم الان یه قدی فول‌اچ‌دی میذاری🤪🤪🤪

خخخ اره