2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10442 بازدید | 1769 پست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پشت سر خیلی دفاع کردن هم نیکا هم نگین حالا بقیه دوستاتون رو من نمیشناسم به هر حال تا مدرکی نباشه ن ...

انلاین بودن تو تاپیک چالش شد دلیل که اینکارا رو من کردم ؟
من نمیخواستم دوباره حرفو باز کنم چون دلیلی نداره بحث بین چن نفر تو جمع مطرح شه ولی خب ....

تنها چیزی که از این بحث عایدشون شد اینه همه شناختنشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ...فریماه من بیخیال شدم ولی از دیروز چن بار تاپیک زده حرفای ریز و درشت بار من کرده جلو همه ...م ...

تو کاربر این سایت هستی 

مثل همه کاربر حق این و داری تو تاپیک ها باشی 

هرچی گفتن بیخیال 

به قول خودت کسی که تو رو می شناسه با حرف کسی کاری نداره 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نیکی 

تاپیک های تو نفرین شدست😬🥴

نفرین از نوع لامیا😬

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
انلاین بودن تو تاپیک چالش شد دلیل که اینکارا رو من کردم ؟ من نمیخواستم دوباره حرفو باز کنم چون دلیلی ...

نه دلیل نمیشه

با رفتاری که دیشب با من داشت بهار

من حق و به شما میدم حتی به غلط

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
نیکی  تاپیک های تو نفرین شدست😬🥴 نفرین از نوع لامیا😬

این اخریشه دیگع

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه دلیل نمیشه با رفتاری که دیشب با من داشت بهار من حق و به شما میدم حتی به غلط

جمله اخرت  

تو کاربر این سایت هستی  مثل همه کاربر حق این و داری تو تاپیک ها باشی  هرچی گفتن بیخیال&n ...

بله درسته ...نمیخواستم دوباره بحث باز بشه ولی شد

@نیکی0 میدونم قهری ولی خب نمیخواستم بازم شروع کنم ولی چاره ای نداشتم به نیکولاس بودن خودت ببخش😁😁😁

این اخریشه دیگع

دمت گرم نزن 

اول فکر کردم شاید دعواها بخاطر منه 

یه مدت نیومدم 

بعد با مشاهده ی جریان های اخیر متوجه شدم 

منم نباشم چند نفر هستن که تاپیک و تبدیل کنن به حمام خون🥴

دمت گرم نزن  اول فکر کردم شاید دعواها بخاطر منه  یه مدت نیومدم  بعد با مشاهده ی جر ...

نه بابا به تو چ ربطی داش اخع 

اینا خوششون میاد دلیلشو پیدا میکنن