2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10442 بازدید | 1769 پست

*۰*

😭😪😞

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرح حالم بود میگذره میگم مبینا و دلارام صفحه چند  به محیا و بهار بد و بیراه گفتن؟

بلهههه؟

من از اون ماجرا اصلا خبر نداشتم😑😑😑😑😑

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
من حرف بدی نزدم من دیشب با دوستام  قطع ارتباط کردم چون طرف شما روگرفتم این چه طرز برخورده

طرز برخورد من چیزی نگفتم ...فقط خواستم بگم این وسط که ناحق همه طرف اونا رو گرفتن و بهم تهمت بیجا زدن لطفا نگو دلارام حرف بارشون کرد چون اول اون شروع کرد من احترام جمعو نگه داشتم حرف نزدم وگرنه من باید جلوتر از اونا دعوا راه مینداختم

منم بلدم تاپیک بزنم و اونارو تگ کنم و چن تا حرف بارشون کنم ولی اهل این بچه بازیا نیستم ...میتونستمم اسمشو بدم تا تعلیقش کنن چون تاپیک زدن راجب کاربرا ممنوعه ولی همچین کاری نکردم

من با لحن بدی نگفتم حالا اگه با منظور بدی برداشت کردی 🙏

طرز برخورد من چیزی نگفتم ...فقط خواستم بگم این وسط که ناحق همه طرف اونا رو گرفتن و بهم تهمت بیجا زدن ...

اتفاقا خیلیا طرف شما رو گرفتن

اینم حرف محیا بود گفت بد و بیراه گفتن منم گفتم کدوم صفحه

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
اتفاقا خیلیا طرف شما رو گرفتن اینم حرف محیا بود گفت بد و بیراه گفتن منم گفتم کدوم صفحه

والا ما که ندیدیم ...

بد و بیراه گف یه چیزی شنید وگرنه بد و بیراهایی که تو پی وی بهم گفته بودن از اینا بدتر بود ...

حتی واسم چن بارم تاپیک زدن و منو تگ کردن ...

تازه میگه من توهین و تهمت بلد نیستم درحالیکه همه شاهدن

والا ما که ندیدیم ... بد و بیراه گف یه چیزی شنید وگرنه بد و بیراهایی که تو پی وی بهم گفته بودن از ا ...

بیخیال عزیزم... 

فضای مجازی رو جدی نگیر 

لغو دوستی کن هرکس که اذیتت می کنه رو 

از جاهایی هم که هستن فاصله بگیر تا تو ارامش باشی 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
والا ما که ندیدیم ... بد و بیراه گف یه چیزی شنید وگرنه بد و بیراهایی که تو پی وی بهم گفته بودن از ا ...

پشت سر خیلی دفاع کردن

هم نیکا هم نگین حالا بقیه دوستاتون رو من نمیشناسم

به هر حال تا مدرکی نباشه نمیتونم بگم کار شما اشتباه بود برعکس کار اونا اشتباه بود من به خودشونم گفتم

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
بیخیال عزیزم...  فضای مجازی رو جدی نگیر  لغو دوستی کن هرکس که اذیتت می کنه رو  از ...

سلام ...فریماه من بیخیال شدم ولی از دیروز چن بار تاپیک زده حرفای ریز و درشت بار من کرده جلو همه ...من میگم اونا بهم تهمت میزنن و اشتباه میکنن چرا اونوقت بخاطر یه اشتباه منو جلو بقیه بد میکنن ..هرچند کسی بخواد با حرف این چن نفر منو بشناسه صد سال میخوام نشناسه

الان باز تاپیک میزنن واسم😂😂😂😂😂

معذرت خواهی از معلم زبانم شرم آورترین لحظه زندگیم بود.مجبور شدم چون مدیر با بابام رفیق بود میرفت بهش میگفت  تو امتحان ترم به دوستم تقلب رسوندم بعد بیچاره میشدم .

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم