2777
2789
عنوان

😎بیاین بازی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 10442 بازدید | 1769 پست

۲

سه تاچیز عاخری ک تو گوگل سرچیدم 

نی نی سایت 

کارسنج 

بیگ بلو باتن

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قوربون شوما💖

اوا نشین پشت سرمن حرف بزن حرفی داری روبروم بگو درضمن تو اصلا نمیتونی شبیه ژینا باشی واسه ماشاخ بازی در نیار.لغو میزنی محیارو بعد برمیگردی بهش میگی درخواست بده فکر کردی کی هستی محیا ازتو بزرگتره با حرفاتو کارات ناراحتش میکنی بهتره دیگ اسممو اززبون تو هیچ‌جا نشنوم چون مجبورم جور دیگ ای برخورد کنم.

محیا خر است😐😛

نه دزدی نکردم،اگه هم کردم یادم نمیاد تو بچگی بوده  

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

@آنید_پ با این کاربری نمیشه تگت کنم

من فک کنم گفته بودم حال روحی خوبی ندارم درسته؟؟

خواستم برگردم و امضامو بردارم که پیامت رو دیدم...

تعلیق کردم هلنا رو اینم تعلیق میکنم که باعث آزارتون نباشم.

اونقدر حالم بده که حتی نا ندارم واست در مورد حرفات توضیح بدم.

فقط کاش شرایط همو درک میکردی میدونستیم کسی که حالش بده ممکنه با کوچیکترین حرفی بشکنه...

خدا نگهدارتون .

من همانم که تمامم شده است وقف دل تو...❤                 
@آنید_پ با این کاربری نمیشه تگت کنم من فک کنم گفته بودم حال روحی خوبی ندارم درسته؟؟ خواستم برگردم ...

چی شده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

از کدوم کاربر بدم میاد؟همهههههه هیچکیییی اوووو دووستتت ندارممممم تو سایتتتت اززززز همهههه متنفرممممممممم😳😳😳😳انگاااار من جاشونووووو تنننگگگ کردمممممم 😭 به همشوووووون کمممممکک میکنم آخرش میگننننن برو پای درررررس ودو مشققققت نمیااااانننن تااااپپپپیییککک من همش مییگگگن بچچچچچهههه ایییی

چه بگویم؟
اوا نشین پشت سرمن حرف بزن حرفی داری روبروم بگو درضمن تو اصلا نمیتونی شبیه ژینا باشی واسه ماشاخ بازی ...

تو روت دارم حرف میزنم بیچاره

تاپیک عمومیه

چه چرت و پرتی بلغورر میکنی

حتما من بودم میومدم تو تل از اینکه ژینا حالم و تو اینستا نمیپرسه گله میکردم اره؟ 

اصلا به ژینا چه ربطی داره این بحث 

والا تویی که یه شب خوبی یه شب ادا مغرورا رو در میاری 

من زفتارم هرروز یه جوره

من بارها تو تل گفتی مغروری گفتم من بخوام هم نمیتونم مغرور باشم

من یا تو؟ تویی که اصلا معلوم نیست فازت چیه بدبخت

من تو روتم بهت میگم خیلی بچه ای خیلی

اخه پیزوری عمه من بود تا 4 صبح پا حرفای چرت تو مینشست 

اون عمم بود که هر وقت نارات بودی باهات صحبت میکرد

عمم بود باهم درد و دل میکردین 

عمم بودم از برفا و محیا و نگار و شادی و... اینا دلخور بود 

اره دیگه عمه من بود اوا خر کیه

خیلی بی لیاقتی خیلی

اصلا از کجا معلوم حرفای چالش و تو نزدی ازتم بعید نیست

خدا رو شکر انقدر دورم پره دوسته که محتاج تو نیستم

امیدوارم مفهوم دوست داشتن و درک کنی الکی به هرکی میرسی زر مفت نزنی بگی دوست دارم دوست دارم

خانوم دکتر شما برو با بای گفتنات برس

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
از کدوم کاربر بدم میاد؟همهههههه هیچکیییی اوووو دووستتت ندارممممم تو سایتتتت اززززز همهههه متنفرممممم ...

چند سالته مگه؟

بیا با خودم باش هواتو دارم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو روت دارم حرف میزنم بیچاره تاپیک عمومیه چه چرت و پرتی بلغورر میکنی حتما من بودم میومدم تو تل از ...

اوا تورو خدا هم و ناراحت نکنید 🥴🤦🏻‍♀️

من که دیگه تموم شد با کسی کاری ندارم 

ولی شماها فردا میاید می شینید پیش هم و مثل چی پشیمون 

ادامه ندین 🤦🏻‍♀️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشعور های من چتونه باز؟  

اوا تورو خدا هم و ناراحت نکنید 🥴🤦🏻‍♀️ من که دیگه تموم شد با کسی کاری ندارم  ولی شماها فردا ...

میخواد ناراحت شه؟ درک 

مگه کیه که از ناراحتیش ناراحت بشم

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
تو روت دارم حرف میزنم بیچاره تاپیک عمومیه چه چرت و پرتی بلغورر میکنی حتما من بودم میومدم تو تل از ...

من هیچ وقت بد کسیو نگفتم تو گفتی برفا معروره جواب پیاماتو نمیده تو گفتی شادی بهت تو جه نمیکنه عمه منم بود میشست پای درد دلای تو عمه من بود قسمم میداد نخواب بشین حقیقت بازی کنم.جمع کن بابا جمع کن

محیا خر است😐😛
من هیچ وقت بد کسیو نگفتم تو گفتی برفا معروره جواب پیاماتو نمیده تو گفتی شادی بهت تو جه نمیکنه عمه من ...

حالا همه چیز هم و نریزید رو دایره.... 🤦🏻‍♀️

دیگه نمی شه درستش کرد 

ولی حضرت عباسی من کجام مغروره؟   

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .