2777
2789
عنوان

سوال بارداری

64 بازدید | 11 پست

ناهار و شام نخوردن تو بارداری ضرر داره؟امروز اصلااا غذا از گلوم پاین نرفت در کل در حد چهار پنج لقمه،ولی ویتامینایی ک دکتر داده بودو خوردم ،میوه هم خیلی استفاده کردم ،صبحانمم کامل بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنین از غذای که مادر در طول روز میخوره تغذیه نمیکنه  از مغز استخوانت تغذیه میکنه که ماله چندسال ...

وا ای کاش اینجوری باشه، با خودم میگم اگه اینطوره زنایی که تو جنگ بودن یا غذای درست حسابی گیرشون نمیومد چی خوب لابد این مسئله درسته ک از بدن میکشه بچه

شام رو حتما بخور

فراموش نکن بدن تا صبح یه چیزی حدود ۸-۹ غذایی بهش نمی رسه پس شام رو حتما بخور که بدنت ضعیف نشه و بچه هم رشد کنه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
وا ای کاش اینجوری باشه، با خودم میگم اگه اینطوره زنایی که تو جنگ بودن یا غذای درست حسابی گیرشون نمیو ...

اره هزیزم من جاریم سر بچه اولش فقط اب میخوردو بالا میوورد ۹ ماه تموم پسرش ۵ کیلو دنیا اومد  تغذیه مادر ربطی ب رشد جنین نداره

شام رو حتما بخور فراموش نکن بدن تا صبح یه چیزی حدود ۸-۹ غذایی بهش نمی رسه پس شام رو حتما بخور که بد ...

شام الان پاشدم یه لقمه نون و پنیر و یه گلابیو دو قاشق ماست خوردم،دیگه از گلوم پایین نرفت چیزی