بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امروز به این نتیجه رسیدم کاش بگیرم دیگه استرس گرفتنش از خودش بدتر شده دیگه ..خانواده عموم همه گرفتن گفتن اصلا سخت نبود نثل سرماخوردگی حتی مانفهمیدم که گرفتن😥😥😢.
جن نشستم خونه یکی داشت اومد خونمون داد ب من ی ماه و نیم پیش.و یک ماه درگیرم کرد هر روز سرم و امپول از کار و زندکی افتادم.خداروشکر خوب شدم ولی اصلا ارزش نداره اصلا هم سرناخوردگی نیست من خفیفش و گرفتم حالا از نظر روحیم افسرده بودم
جن نشستم خونه یکی داشت اومد خونمون داد ب من ی ماه و نیم پیش.و یک ماه درگیرم کرد هر روز سرم و امپول ا ...
خدارو شکر خوب شدین.دی ماه سال پیش ما خانوادگی مریض شدیم هر کی هم علائمش یه جور بود .اگه یادتون باشه اون موقع انفولانزا شیوع پیدا کرده بود ازمایش دادیم گفتن انفولانزا نیست یه نوع ویروسه.من خودم 2 ماه سرفه میکردم یک ماه درگیر پزشک و بیمارستان بودم ولی هنوز نمیدونم کرونا بوده یا نه.از اون موقع تا حالا خیلی رعایت کردیم ولی چند بار پیش اومده که با کسی برخورد داشتیم بعدا معلوم شده کرونا داشته اون موقع.مادر بزرگم مریض شده بود دکتر و اینا بردیم بعدا معلوم شد کرونا بوده نگرفتیم .نمیدونم والا