2777
2789
عنوان

غر کرونا

94 بازدید | 12 پست

بچه ها بیاین غر بزنیم 

من واقعا خسته شدممم

هر کیو میشناسم حتی اونایی که اولا خیلی رعایت میکردن هم مهمونی میرن مسافرت رفتن راحت میگردن بعضی هاشونم خفیف گرفتن دیگه انگلیسی هم نمیرن 

ما هیچ جا نرفتیم دیگه نمیخوام در حد رعایت کنم 

شما چطورین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لرز بدون تب دارم حالم خیلی بده توروخدا دعا کنید خوب شم گلوم شدیدا درد میکنه عضله هام تیر میکشن همش از درد گریم میگیره

خدایا من دلم نمیخواد بمیرم کمکم کن

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
لرز بدون تب دارم حالم خیلی بده توروخدا دعا کنید خوب شم گلوم شدیدا درد میکنه عضله هام تیر میکشن همش ا ...

ن ان شالله ک‌چیزی نیس

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
من ترجیح میدم رعایت کنم تا اینکه یه روزی از پشیمونی اینکه چرا رعایت نکردم بزنم تو سرم 

منم همین طور ولی اینکه هیشکی رعایت نمیکنه ادم حرصش میگیره.همه همه جا میرن.واقعا افسرده شدیم تو خونه

اینکه هر روز یه خبر درمیاد که کرونا تو هوا هست نه رو سطحه نه فلان جاست هم از یه ور اعصاب خوردیه

لرز بدون تب دارم حالم خیلی بده توروخدا دعا کنید خوب شم گلوم شدیدا درد میکنه عضله هام تیر میکشن همش ا ...

استرس نداشته باش خودت و نترسون جوونی سالمی روحیه داشته باش استراحت کن

جن نشستم خونه یکی داشت اومد خونمون داد ب من ی ماه و نیم پیش.و یک ماه درگیرم کرد هر روز سرم و امپول از کار و زندکی افتادم.خداروشکر خوب شدم ولی اصلا ارزش نداره اصلا هم سرناخوردگی نیست من خفیفش و گرفتم حالا از نظر روحیم افسرده بودم 

جن نشستم خونه یکی داشت اومد خونمون داد ب من ی ماه و نیم پیش.و یک ماه درگیرم کرد هر روز سرم و امپول ا ...

خدارو شکر خوب شدین.دی ماه سال پیش ما خانوادگی مریض شدیم هر کی هم علائمش یه جور بود .اگه یادتون باشه اون موقع انفولانزا شیوع پیدا کرده بود ازمایش دادیم گفتن انفولانزا نیست یه نوع ویروسه.من خودم 2 ماه سرفه میکردم یک ماه درگیر پزشک و بیمارستان بودم ولی هنوز نمیدونم کرونا بوده یا نه.از اون موقع تا حالا خیلی رعایت کردیم ولی چند بار پیش اومده که با کسی برخورد داشتیم بعدا معلوم شده کرونا داشته اون موقع.مادر بزرگم مریض شده بود دکتر و اینا بردیم بعدا معلوم شد کرونا بوده نگرفتیم .نمیدونم والا