2777
2789
عنوان

به کسی برنخوره ها

153 بازدید | 16 پست

ولی چراتایه کسی یه سوال میپرسه همه سریع کاراگاه میشن میرن ببینن ازکی عضوشده...حالا خدانکنه طرف تازه واردباشه.....پشت سرهم میگن عضویتت مبارک....این ینی چی.....مدشده بین همه.....طرف جرات نمیکنه چیزی بپرسه.....یاداین دلنشجوهای ترم اول می افتم که همه بهشون میگفتن ترمک...یاورودی یاکلی اسمای دیگه

تا تاپیکای دروغی و سرکاری نباشه

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی طرف تازه واردباشه دروغ میگه

ن ولی اکثر کسایی ک تاپیک چرتو پرت و دروغ میزنن همون لحظه عضو شدن

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

از رو تجربه تازه واردین همیشه سوالات خطرناک پرسیدن  و ب اصطالاح فیک هستن وگرنه سوال معمولی مشکلی نداره 😬😎

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
والا سواله واسم

کسی که می خواد اکانتشو نگهداره سوالاتی نمی پرسه که اکانتش مسدود بشه ،معمولا جدیدیا براشون مهم نیست برای مسدود شدن اومدن و می تونه اکانت اصلی هم داشته باشن تو سایت ها من چند بار برخورد داشتم سوالش شخصی بوده گفته من برای این سوال اکانت جدید ساختم 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش