2777
2789
آفرین فرزندم👏😃

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
منم شکم و پهلو دارم تا دلت بخواددد😂

خخخ من دلم ضعف میره واسه اینا 

یه دونه پشمی سفید رنگ وناز داشتم 

چون شکن پهلو داشتم دادم دختر خواهر شوهرم😑

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ من دلم ضعف میره واسه اینا  یه دونه پشمی سفید رنگ وناز داشتم  چون شکن پهلو داشتم دادم ...

نه بابا بپوش 😍 از اون شلوارک گنیا بگیر که شکم و پهلو رو جمع میکنه تا حدودی و بپوش 

نذار تو دلت بمونه🥺

فدات بشم  بعضیاشونو از درگهان  بعضیاشونو از سیتی سنتر

مبارکت باشه عزیزم😍

من با دیدن خریدای بقیه هم کلی ذوق میکنم

مخصوصا همشونم شاد بودن لباسات

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نه بابا بپوش 😍 از اون شلوارک گنیا بگیر که شکم و پهلو رو جمع میکنه تا حدودی و بپوش  نذار تو دل ...

😅😅😅😅

ترفند دوست ندارم 

واقعا از ته دلم به اینا که شکم پهلو ندارن حسودیم میشه 🤦‍♀️

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
تموم شد

اره عزیزم 

یه شورتک کتون و یه تاپ برا ابجی بزرگم 

یه نیم تنه برا ابجی کوچیکم 

ساپورت برا مامانم 

تاپ و بافت برا مادرشوهرم و یه پیراهن مردونه برای پدرشوهرمم خریدم که دیگه بهشون دادم😂 خریدای شوهرمم هست که پیراهن و شلوار مردونست دیگه دیدن نداره😂