2777
2789
مرسی عزیزدلم😍😍😍😍  انرژی گرفتم از پیامت😍  یکم خورده بود تو ذوقم😂

قربونت برم😍😍نخوره تو ذوقت همه تو خونه راحت میپوشیم فیلم ترکی که بازی نمیکنیم با کفش پاشنه بلند و اینا توخونه راه بریم😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم😍😍 نخوره تو ذوقت همه تو خونه راحت میپوشیم فیلم ترکی که بازی نمیکنیم با کفش پاشنه بلند و ...

خدانکنه مهربون😍😍😍

اره واقعا دقیقااا من همیشه راحتیمو ملاک خرید قرار میدم 🥺😍

استارترمبارکه خریدات قشنگ بودن.  یه سوال لباسارو رو. چی گذاشتی عکس گرفتی؟ میشه بگی و عکسشو بفر ...

فدات بشم عزیز دلم قابلتو نداره😍 

والا رو موکت اتاق گذاشتم عکس گرفتم😂😂

حلقه بزن خاهرم معجزه میکنه تاعید روزی ی ساعت حله

فدات مهربون مرسی از راهنمایت 

از این سنگین ها آوردم کبود شدم 

به نظرت با سبک ها هم شکم پهلو میره ؟؟؟

بعد میگفتن واسه کمر ضرر داره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
فدات مهربون مرسی از راهنمایت  از این سنگین ها آوردم کبود شدم  به نظرت با سبک ها هم شکم پ ...

سنگین بهتر جواب میگیری.ی ربع بزن استراحت کن باز دوباره ی ربع

اولش کبود میشی بعدش اصلا هیچ دردی نداره

دردش اولش واقعا زجراور بود 

من سرگیجه میگرفتم از دردش ولی کم نیاوردم چون میخاستم هیکلم تاعید نرمال بشه و شد و داره میشه.امیدوارم توام بتونی.قد و وزنت چنده

سنگین بهتر جواب میگیری.ی ربع بزن استراحت کن باز دوباره ی ربع اولش کبود میشی بعدش اصلا هیچ دردی ندار ...

فدات گلم مرسی 

قدم ۱۶۵وزنم شاید ۶۹ باشه خیلی وقته وزنمو چک نکردم

امروز تو یه برنامه ی تی وی نشون میداد 

یه نخ بیارید به اندازه ی قد یعنی از کف پا تا روی سر بیاد 

بعد دو لاش کنید واندازه ی کمر رو بگیرید ببینید به هم میرسه اگه رسید یعنی خوبه اگه نرسید یعنی چاق هستید اگه از هم دیگه هم رد شد یعنی خیلی خوبه 

ما من  به هم رسید مال همسرم نرسیدیه وجب فاصله افتاد😅

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اها درهرصورت ورزش یادت نره گلم  

فدات عزیزم  مرسی از وقتی که گذاشتی❤🌷😘🍃

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792