2777
2789
عنوان

باردار بیاید

93 بازدید | 14 پست

دوبار تومدفوعم خون دیدم.واسه شمام پیش اومده تواین دوران؟بخاطر یبوسته ینی؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

اره منم دیدم از یبوست شدیده

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

هموروئید نداری؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غذاتون رو خییییلی بجوین مثلا ۶۰ بار

تره جزء سفره تون باشه هر روز

میوه هم زیاد بخورین.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
تو مدفوع؟ یا حین مدفوع از مقعدت خون اومده؟ 

نه توش نبود باهاش ریخت بیرون حس میگنم زخم شد بخاطر فشار زیاد۰قبلا هم داشتم قبل بارداری وقتی یوبس میشدم اینجور خون میومو 

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
منم یبوست دارم ولی هر وقت کیوی میخورم یبوستم رفع میشه منم دو بار خون آمد البته اوایل بارداریم بود ال ...

اهان خب پس اینم از بارداریه ای خدا😐

نه توش نبود باهاش ریخت بیرون حس میگنم زخم شد بخاطر فشار زیاد۰قبلا هم داشتم قبل بارداری وقتی یوبس میش ...

همورویید عزیزم 

باید خیلی رعایت کنی یبس نشی 

منم متاسفانه اینجوری هستم دکتر گفت باید حتما غذاهایی ک فیبر دارن مصرف کنی کنترلش کنی

همچنین کاهو خیلی زیاد بخور  خیلی 

هر روز سالاد کاهو درست کن با خیار و گوجه بدون سس با غذات بخور

اگه بهتر نشدی باید بری دکتر ببینی دارویی میشه بهت داد 

همورویید عزیزم  باید خیلی رعایت کنی یبس نشی  منم متاسفانه اینجوری هستم دکتر گفت باید حتم ...

دوبار با فاصله اینجور شدم ولی دیگ نشدم.دکترم گف لاکسی ژل مصرف کن

خب خوبه همین اول جلوشو بگیری بهتره  چیزایی گفتم حتما رعایت کن وگرنه بدتر میشه

مرسی گلم