2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت اینو بگم جواب میده؟

بگو عزیزم 

شما اگه حرف نزنی معلومه همه چی میفته گردن شما

آدم باید از احترام خودش دفاع کنه نوکر ک نیستی اجازه میدی ازت سواستفاده بشه

تو حرفتو بزن بشین ی گوشه میخواد پاشه بشوره میخواد نشوره 

اصلا دلم نمیخاد بحث کنم. متاسفانه از اون آدمایی هستم ک تو خودم میریزم😔

هیچ کس دلش نمیخواد عزیزم ولی وقتی با آدمای بی شعور طرفی میخوای چیکار کنی؟ یا احترام خودتو حفظ کن یا هم اجازه بده ازت سواستفاده بشه گلایه نکن 

شریکی با هم ی ماشین ظرفشویی واسه مادرشوهرت بخرین، کاری که ما خودمون کردیم 😅

پیشنهاد خوبیه ولی اگه بیان شریک شن. بعدشم اینایی ک من میبینم سر این که کی بیاد ظرف بذاره تو ماشین هم بحث میذارن

پیشنهاد خوبیه ولی اگه بیان شریک شن. بعدشم اینایی ک من میبینم سر این که کی بیاد ظرف بذاره تو ماشین هم ...

😅😂 اشکال نداره خودت تقبل کن ظرفا رو تو ماشین بزاری خیلی وقت گیر نیست. ظرف کثیفا رم بزارید جلوی جاریت که حامله س بگین همینطور که نشسته  دستمال بکشه😅

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
خیلی باحال گفتی👏😂

چاکریم 😊😉 ولی جدی سعی کن حرفتو بدون دعوا بزنی و الا همین وضع ادامه داره، مگه اینکه بخای نری و بیای 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
چاکریم 😊😉 ولی جدی سعی کن حرفتو بدون دعوا بزنی و الا همین وضع ادامه داره، مگه اینکه بخای نری و بیای ...

سیاست خواهر من

من حرف نزده اونا ی چ میسازن فرداش ب گوشم میرسه😔

تا مدت ها درگیر میشم 

بیام حرف هم بزنم ک هیچی. کلا خیلی روباه صفتن. کاش یکم سیاست داشتم بعدش کل کارام حل بود