2777
2789

اولش به خودم پیام داد بعدش قبول نکردم دیدم خوذش موافقه که خانوادمو در جریان بزارم به مامانم گفتم قبول نکرد که حرف بزنم باهاش پسره گف مامانمو میفرستم بیاد صحبت کنه باهاش مامانش اومد صحبت کردن و به این نتیجه رسیدن که تا شرایط جور سه اقا بره سربازی درسش تموم شه و منم درسم تموم شه باهم صحبت کنیم..مامانم گف میزارم صحبت کنی باهاش ک بشناسیش اخلاق و رفتارش دستت بیاد بابامم همینو گف خلاصه که قبول کردن..من بعد ی مدت فهمیدم چقدر این زود رنج از کاه کوه میسازه حرف دهنشو نمیفهمه نمیفهمه طرف مقابلش کیه بزرگ کوویک تر حالیش نیس همینجوری اعصابش خورد باشه فش میده من کوتاه میومدم چون دوسش داشتم

اما اون  سواستفاده کرد هرچقدر که من کوتاه میومدم اون دیوار غرورش بلند تر میکرد یبار اشک مامانمو دراورد ولی بازم برگشتم و ادامه دادم باهاش دیروز باز همین کارو تکرار کرد اصن یچیزایی گف درمورد مامانم که نگم براتون... بازم بهش گفتم برو ازش معذرت خاهی کن بعد بهم پیام بده قبول نکرد گف من نمیرم منت کشی به تو گفتم ب خودش که نگفتم..

ینی انقد از من رو دیده بود ک تو روی من خانوادمو فش میداد

گذاشتمش کنار دگه مثل دعواهای قبلیمون بی قرار این نیسم که یچیزی بشه برگرده نمدونم چرا یک عان از چشمم افتاد

این تایپیک نزدم که بگم من شکست عشقی خوردم بیاید دل داریم بدین اصلا غصه هیچیو نمیخورم از خودم بدم میاد که دو سال خودمو حروم یه ادم اشتباهی کردم همه اینا ب کنار 

ج.اب این همه فک فامیل کی میخاد بده اخه دگ یجورایی رسمی شده بود...دلم ب مظلومیت مامانم میسوزه ک اونو ترجیح دادم بهش باید زودتر از اینا میزاشتمش کنار

خیلی بدم میاد از خودم خیلی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو کردی

انشالا به زودی با اونی که از هرجهت خوبه و هردو عاشق همدیگه هستین ازدواج میکنی و خوشبخت میشی، شک نکن.

منم مشابه تو، واسه منم دعا کن

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹

خداروشکر کن که شناختیش اگه عقد میکردی بعدا می فهمیدی که خیلی بد بود حرف مردم اون موقع کمر شکن بود البته برا خیلیا مهم نیست چی میگن ولی من برام مهمه 

درسته ۲سال کشید ولی خداروشکر که خودش واقعیشو زود نشون داد معمولا نشون نمیدن 

بهترین کارو کردی انشالا به زودی با اونی که از هرجهت خوبه و هردو عاشق همدیگه هستین ازدواج میکنی و خو ...

من نمیخواستم اون پیامی که درمورد مامانم گفته بود نشون مامانم بدم گفتم دلش میشکنه ناراحت میشه اما گوشی مامانم زنگ خورد 

دیدم به مامانم پیام داده یعنی با من تموم کرده رفته به مامانم پیام داده که تقصیر خودشه خودش باید برگرده مامان منم از همه جا بی خبر جوابشو میداد این شد که نشونش دادم گف اگ ی کلمه دگ باهاش حرف بزنی دگ پشتت واینمیستم بعدش  گف اولین خواستگاری که بیاد ردت میکنم بری  بمونه بسوزه...حالا اینو کجای دلم بزارم😭😭😭😭😭😭😭

تجربه دار میشی...تو زنده ای که یاد بگیری.غصه بخور بعدم خودتو سرپا نگه دار.زندگی...

تجربه دار شدم ولی نسبت به همه مردا هم بد بین شدم این که دوسال باهاش حرف زدم و شناختمش اینجوری از اب دراومد حالا اونکه میخواد یهو بیاد تو زندگیم قرار چی بشه

اصن به ازدواج فکرم نمیکنم دیگه ولی مامانم ته دلمو خالی کرد ک گف اولین نفری ک بیاد ردت میکنم بری 

خواستگار دارم ولی بخاطر این پسره رد میکردم میترسم دگه از همشون میترسم😭😭😭😭

من نمیخواستم اون پیامی که درمورد مامانم گفته بود نشون مامانم بدم گفتم دلش میشکنه ناراحت میشه اما گوش ...

میفهمم. اولین ملاک مهم باید احترام متقابل باشه، دیگه خانواده ها کا جایگاهشون بالاتره و خدای نکرده توهین نشون دهنده رد شدن از خط قرمزا و اول مشکلات دیگه میشه.

ایشالا خواستگارای بهتر تو راهن. ولی لزوما اولی نمیتونه قطعی خوب باسه. بنظرم ازدواج کردن به هر قیمتی واسه سوزوندن این آدم ارزش نداره. اول زندگی خودت مهمه که با انتخاب عاقلانه خوشبخت بشی، بعد در کنارش اونم حسابی حالش جا میاد. بخاد یا نخاد خدا جا حق نشسته و نتیجه کاراشو میبینه. دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره 😊

تجربه دار شدم ولی نسبت به همه مردا هم بد بین شدم این که دوسال باهاش حرف زدم و شناختمش اینجوری از اب ...

اوه  میفهمم.خودمم یه تجربه اینجوری دارم.برو مشاوره.مرد خوب هم هست ولی حالا زوده برات تا دردت خوب بشه بعد .ولی از غمت فرار نکن.

خدایا شکرت ❤️
میفهمم. اولین ملاک مهم باید احترام متقابل باشه، دیگه خانواده ها کا جایگاهشون بالاتره و خدای نکرده تو ...

وای مرسی که دل داریم میدین داشتم خفه میشدم نمدونسم ب کی حرفمو بزنم..❤❤❤😭😭😭😭

اوه  میفهمم.خودمم یه تجربه اینجوری دارم.برو مشاوره.مرد خوب هم هست ولی حالا زوده برات تا دردت خو ...

چن روز پیش نوه عمه بابام ک افسری میخونه اون مامانش منو از مامان بزرگم خواستگاری کرده و گفته ک مبخواد ب مامانم بگه مامانمم شنید گف ردش میکنم خودم تو نگران نباش.. حالا میترسم اگ اومدن چیی مامانمم ک اون حرفو زد

برام دعا کنید 😭🙏🏼🙏🏼🙏🏼

وای مرسی که دل داریم میدین داشتم خفه میشدم نمدونسم ب کی حرفمو بزنم..❤❤❤😭😭😭😭

عزیزم.... ایشالا که این مدت نقاهتت 😉 زود میگذره و حالت خوب میشه. واسه خودت و خانوادت بیشتر ارزش قایل باش، به خودت برس، باشگاه برو، درس بخون، کارایی که دوس داری انجام بده تا راحتتر با قضیه کنار بیای.

راو موندن و فکرای بیخود و تکراری خدای نکرده باعث افسردگی میشه. خیلی مراقب خودت باش.

من یه تجربه ۷ساله داشتم و داغون شدم چون کسیو نداشتم راهنماییم کنه. شکر خدا که تا زود بود همه بدیا تموم شد.