2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من  نه البته به سبک کتاب خوندن آدمها هم  بنظرم مرتبطِ عموما کتابهای مفیدی رو که خ ...

دقیقا ، فکر کنم به شرایط زندگی ادما هم هست 

خیلیا ی چیزایی رو تو زندگیشون تجربه کردن یا بهش تو جامعه توجه کردن وقتی فیلم یا کتابی  حرف دلشونو میزنه باعث میشه کامل تر بشن چون اون پدیده تو ذهنشون نوشته شده و ذهن دوست داره باز ترش کنه ، در مورد فیلما خیلی این موضوع رو دیدم مثلا دوستم یک فیلمو معرفی کرد که من اصلا درکش نکردم و همینطور برعکس ☺️ 

دقیقا.برا خوندن بعضی کتابا واقعا باید کتابخون باشی تا بتونی لذت ببری.مثل کوری یا ۱۹۸۴ یا حتی همین مز ...

بله درسته کتابی که جایزه نوبل و برده ازش فیلم ساختن کارشناسای نینی سایت معتقدن خوب نیست😂خب معلومه از کدوم دسته ان.

همیشه میگم کاش این کتابو زود تر خونده بودم

من کتابیو که پرفروش و پرطرفدار باشه رو حتی اگه خسته بشمم باز انقدر میخونم تا تمومش کنم مثل 100 سال تنهایی 3 بار تا نصفه ولش کردم اخرم خوندمش😊

جدی؟ اتفاقا کامنتاشو که میخوندم   دو دسته ان کسایی که خوندن یا میگن خیلی کتاب کندیه یا میگ ...

من با اون دسته ای که میگن کنده خیلی موافقم 

شخصیت هاشون هم اسم ندارن اعصاب ادم خرد میشه 

زنی که عینک دودی بر چشم داشت به پیرمردی که با خود رادیو آورده بود گفت...... 

اینجوریه 

به جاش برنده تنهاست رو بخون اون بهتره 

دقیقا.برا خوندن بعضی کتابا واقعا باید کتابخون باشی تا بتونی لذت ببری.مثل کوری یا ۱۹۸۴ یا حتی همین مز ...

رمانای  ابکی رو شدیدااا موافقم 

میدونی فکر کنم برای این که مغز راحت تره درکش براش فقط هیجان رمانو میخواد عادت که بکنه تنبل میشه حوصله تحلیلشو نداره 

ولی البته رو دوست نداشتن یک کتاب معروف نمیشه گفت طرف ابکی خونه باید کلی نگاه کرد 

من با اون دسته ای که میگن کنده خیلی موافقم  شخصیت هاشون هم اسم ندارن اعصاب ادم خرد میشه  ...

من اسم نداشتنشونو دوست داشتم 😁

ولی کلا نه شخصیت مشخصی داشتن نه پیشینه ای. هیچی. انگار آدم به اندازه کافی درگیرشون نمی شد. به محض اینکه کتاب تموم شد از ذهنم پاک شد رفت

البته من کتاب صوتی رو شنیدم. شاید اگه خود کتاب رو می خوندم بیشتر دوست داشتم. 

دقیقا ، فکر کنم به شرایط زندگی ادما هم هست  خیلیا ی چیزایی رو تو زندگیشون تجربه کردن یا بهش تو ...

شما که اهل فیلم هم هستید  قطعا  فیلم  مردی به نام ( اوه )  رو دیدید .  این فیلم رو از روی کتابش ساختن .  شخصا  وقتی  فیلم ش رو دیدم ،  علاقه مند شدم که  کتابش رو هم بخونم .  بنظرم  حرفی  برای گفتن داره و داره یه موضوع اجتماعی مهم  رو به زیبایی به تصویر میکشه . 

اما درباره کتاب کوری  همچین عقیده ای رو نداشتم  ، کتاب رو خوندم  اما  به این نتیجه رسیدم  همیشه کتابهایی که  برنده ی جوایزی میشن  لزوما  موفق و جذاب نیستن  . 

باز هم تاکید میکنم  که سبک مطالعه  ی آدمها متفاوت  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بستگی به مترجمشم داره  مترجم کتابی که خودتون خوندینو یادتونه ؟

نه. حتی بعدا شک کردم شاید نسخه خلاصه شده بوده. 

چون چند بار کتاب دانلود کردم یا از اپ های کتابخون خریدم و بعدا فهمیدم خلاصه بوده 🤯 دیگه از اون موقع کتاب رو صد بار چک می کنم که نسخه اصلی باشه. متنفرم از اینکه بخوام یه چیزی رو خلاصه شده بخونم

بله درسته کتابی که جایزه نوبل و برده ازش فیلم ساختن کارشناسای نینی سایت معتقدن خوب نیست😂خب معلومه ا ...

ن دیگه رو یک کتابم نمیشه قضاوت کرد که 😂 

همه شاهکارا رو نمیشه دوست داشت باید دید ، نظرشون نسبت به همه شاهکارا اینجوریه یا نه

من کمتر کتابیو نصفه ول میکنم ولی اینو نتونستم تموم کنم نمیدونم چرا.یدونه کوری و یکیم مزرعه حیوانات ت ...

قلعه ی حیوانات که هم خیلی کمه و هم آموزنده.عحیبه ول کردین

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
شما که اهل فیلم هم هستید  قطعا  فیلم  مردی به نام ( اوه )  رو دیدید .  این ...

به نظرم اوه قشنگ بود ولی فیلم و کتابش خیلی شبیه بودن. انگار آدم هر دو رو ببینه وقت تلف کرده. من دوست دارم فیلم و کتاب با هم فرق داشته باشن. انگار کارگردان دیدگاه شخصی خودش رو هم وارد کرده باشه. هم توی شخصیت پردازی هم سیر جریانات