2777
2789
نظرات درباره این کتاب  خیلی متفاوتِ عده ای عمیقا  دوستش داشتن و توصیه ش کردن و عده ای نص ...

حرف خاص و مهمش معلومه 

چشم ها اگه نباشن تازه میفهمی چیو از دست دادی 

این که باید همیشه شکر گذار باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خوب نبوده از نظر شما 

از نظر من  نه

البته به سبک کتاب خوندن آدمها هم  بنظرم مرتبطِ

عموما کتابهای مفیدی رو که خوندم  در قالب ( شریک خوشی هام شید )   رو  اینجا معرفی کردم  .  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
به نظر من شاهکاره‌.عزیزم اگه نوجوونی یا صرفا رمانای عاشقانه تا حالا خوندی و رمانای مورد علاقت رمانای ...

نه نوجوون  نیستم ، فیلمای خوبو زیاد دیدم   فیلمای کلاسیک ،قدیمی ، تاریخی تقریبا همه ژانری دیدم،  کتاب خوندن  جدیو تازه میخوام شروع کنم 

ولی کلا اثار عاشقانه رو نمیپسندم اصلاا 

دقیقا رمانای همخونه ایو ....😷

دقیقا.برا خوندن بعضی کتابا واقعا باید کتابخون باشی تا بتونی لذت ببری.مثل کوری یا ۱۹۸۴ یا حتی همین مزرعه حیوانات..

متاسفانه کتابای آبکی رایگان انلاین سطح سلیقه مردم رو خیلی اورده پایین.

حرف خاص و مهمش معلومه  چشم ها اگه نباشن تازه میفهمی چیو از دست دادی  این که باید همیشه ش ...

خیلی از این کتاب تعریف شنیدم  و شاید به همین خاطر توقع م  خیلی بالا بود  و انتظارم از این کتاب  در حد تعریف هایی که میکردن ( شاهکار)  برآورده نشد حقیقتا

من خیلی کتابهای بهتر و موثرتری  رو خونده بودم  که  به محض تموم شدن کتاب  ،  انقدر  گیرا و مفید بودن  که  دوست داشتم مجدد  بخونم شون  و عمیق تر  لذت ببرم . 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....