2777
2789
قلعه ی حیوانات که هم خیلی کمه و هم آموزنده.عحیبه ول کردین

اره نمیدونم چرا اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم .ب هر کی گفتم تعجب کرده .در صورتی ک جز از کل و من سه روزه خوندم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من با اون دسته ای که میگن کنده خیلی موافقم  شخصیت هاشون هم اسم ندارن اعصاب ادم خرد میشه  ...

راست میگی اعصاب خورد کنه 

بعضیا تو مخشون میره این مدلی بعضیا نه مهم نیست  براشون 

مثلا یک سریال معروف و خیلییی پر طرفدار هست به اسم فرندز بعد اخر هر جمله خنده داری که میگن یک صدای خنده استودیویی پخش میشه خیلیااا اصلا مهم نیست مغزشون با اون صدا اداپته شده ولی تو مخ منه اون صدا واقعا 

واسه کتابم  همینه خیلیا ندید میگیرن یک چیزایی رو خیلیا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلعه ی حیوانات که هم خیلی کمه و هم آموزنده.عحیبه ول کردین

من رو ریپلای نکردید ولی من جواب میدم 

دقیقا همین کلمه آموزنده که گفتی باعث شد من نخونمش 

انگار خیلی گل درشت و مشخص بود. خوک ها اینجوری سگ ها اونجوری مرغ ها اونجوری 

دیگه تمثیل نباید انقدر رو و مشخص باشه 

به جاش 1984 از همین نویسنده.... وای عالیه عالی. خیلی صحنه هاش از ذهن آدم پاک نمیشه. تا ماه‌ها بعدش ذهن رو درگیر می کنه

بله درسته کتابی که جایزه نوبل و برده ازش فیلم ساختن کارشناسای نینی سایت معتقدن خوب نیست😂خب معلومه ا ...

دقیقا از صدسال تنهایی هم خیلی بد میگن😐 من شنیدم اول باید آثار دیگه ی مارکز رو خوند و آخرش صدسال تنهایی رو.من فعلا عشق سال های وبا رو خوندم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من رو ریپلای نکردید ولی من جواب میدم  دقیقا همین کلمه آموزنده که گفتی باعث شد من نخونمش  ...

آخه اون ها همه نماد بودن و اشاره مستقیم به اون شخصیت نبود.به هر حال نماد باید درست توصیف بشه تا بفهمیم به کدوم شخصیت ها داره اشاره میشه. مناز بعد سیاسی دوسش داشتم و خیلی به انقلاب خودمون نزدیک میدیمش.

سر  تاپیکی که واسه این کتاب زدم و به انقلاب خودمون تشبیه کردم تعلیق شدم😐

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
من رو ریپلای نکردید ولی من جواب میدم  دقیقا همین کلمه آموزنده که گفتی باعث شد من نخونمش  ...

من نخوندم ۱۹۸۴ رو ولی فصل یک سریال ترسناک رو دیدم اسمش همین بود 

موضوعش خوبه ؟

دقیقا از صدسال تنهایی هم خیلی بد میگن😐 من شنیدم اول باید آثار دیگه ی مارکز رو خوند و آخرش صدسال تنه ...

نه من فقط اگه یادم باشه صد سال تنهاییش رو خوندم تنها کتابی که خیلی پرطرفدار بودو خیلی دوس نداشتم گتسبی بزرگ بود بقیه هر چی پرفروش بوده رو خوندم دوس داشتم

نه من فقط اگه یادم باشه صد سال تنهاییش رو خوندم تنها کتابی که خیلی پرطرفدار بودو خیلی دوس نداشتم گتس ...

وای گتسبی بزرگ خیلی بده 😁. هی می خوندم هی میگفتم چراااا اینهمه معروفه. بعدا فیلمش هم نشستم ببینم هی زدم جلو تا تموم شه 

چی بود  آخه

حالا که کتابخون ها جمعید میشه نظرتون درباره رمان غرور و تعصب رو بگین؟ فیلمش رو هم ساختن و چندتا اسکار گرفت.

به نظر من خیلی داستان سطحی ای داره و کاملا مناسب نوجوان های ۱۴ساله!

من نخوندم ۱۹۸۴ رو ولی فصل یک سریال ترسناک رو دیدم اسمش همین بود  موضوعش خوبه ؟

ترسناک هست ولی نه به اون معنی ترسناک که تو ذهنمونه

یه جورایی سیاسیه. یه جامعه خیالی با دیکتاتوری و کنترل ری خیلی شدید و وحشتناک و غیر قابل تصور 

حالا که کتابخون ها جمعید میشه نظرتون درباره رمان غرور و تعصب رو بگین؟ فیلمش رو هم ساختن و چندتا اسکا ...

اره نظر منم همینه به نظر من اگه یه نوجوون میخواد کتاب خوب بخونه اینو بخونه نه رمانای نودو هشتیاو... 

انا کارنینا رو خوندی ؟ من خیلی جذبم نکرده ولی تو لیستمه بخونمش خیلی تعریف میکنن