2777
2789
عنوان

شما به چشم زخم اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 57 پست
آخه چرا تا یه چی میشه استوری می کنید و زندگیتون رو می کنید تو چشم‌ مردم. من واسه خونه مم وسیله می خ ...

منم بخدا نمیگم من فقط مناسبتی یا تولدی باشه فقط در حد عکس همسر یا دخترم با ی متن زیبا میزارم خودم بدم میاد تو چشم باشم....من بخدا کلی طلا خریدم تا کسی نپرسه جدیده نمیگم چون این چیزا برام اصلا مهم نیس اصلا....حتی جشنامونم ی عکس نمیزارم که بقیه بدونن چجوری بوده سورساطمون ولی کلا از اول زندگیم تو چشم بود هزار نفرم بهم گفتن   

من وختی یه چیزی میگیرم همش میگم الان اگه ببینن چشمم میزنن بخاطر همین نمیتونم ذوق داشته باشم الان یه انگشتر طلا خریدم میدونم اگه جاریام ببینن اولن که تبریک نمیگن دوما زیر چشمی نگا میکنن به انگشترم بعدم چشمم میزنن به خدا از ترسشون دلم نمیخواد ماشینمونو عوض کنیم اه

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخدا نمیگم من فقط مناسبتی یا تولدی باشه فقط در حد عکس همسر یا دخترم با ی متن زیبا میزارم خودم بد ...

منم بدجور گرفتارم

یکی از اقوام مرده و زنش هر روز یه مدل رنگ می کنه و می پوشه اونوقت به من که نه به موهام میرسم و مدام لباس مباس عوض نمی کنم و کلا ساده می گردم حسودی می کنه و میگه کاش زن منم ساده می گشت.

یعنی حسودی همه چی ما رو می خورن،  حتی توی مهمونی یه غذای خوشمزه یا جدید بپزم آتیش می گیرن و اگرم غذام بد بشه هر جا میشینن بد میگن.

اصلا یه چیزی میگم و یه چیزی می شنوی

من وختی یه چیزی میگیرم همش میگم الان اگه ببینن چشمم میزنن بخاطر همین نمیتونم ذوق داشته باشم الان یه ...

من خیلی توجه نمی کردم به این مسائل ولی واقعاً الان حسابی ترسیدم.

منم بدجور گرفتارم یکی از اقوام مرده و زنش هر روز یه مدل رنگ می کنه و می پوشه اونوقت به من که نه به ...

حالا اگه از لحاظ مالی پولدار بودیم هم یه چیزی

یعنی کل زندگیمونو بفروشیم پول ماشین زیر پای اونا نمیشه 

منم بدجور گرفتارم یکی از اقوام مرده و زنش هر روز یه مدل رنگ می کنه و می پوشه اونوقت به من که نه به ...

بله متاسفانه از این دسته افراد بدخواه وحسود کم نیستن واقعا فقط خدا حفظ کنه همه رو از شر بدخواها و حسودا منکه کلا ارتباطمو با همه به دلیل کرونا اینا به صفر رسوندم من بیش از 10بار پولای سنگین از دست دادیم و ضررای بد کردم هم جانی هم مالی ...خودم اجتماعیم برام خیلی سخته ولی مجبورم

حالا اگه از لحاظ مالی پولدار بودیم هم یه چیزی یعنی کل زندگیمونو بفروشیم پول ماشین زیر پای اونا نمیش ...

عزیزم حسود ی نوع بیماریه اونا به بیماری حسادت و بدخواهی گرفتارن مهم پول نیس که

استوری تبریک همراه عکسمون گذاشتم من اصلا خوشم نمیاد از جشن و لباس این چیزا بزارم....ولی این هزارمین ...

اره خیلی بده بعضیا چششون شور بعضیاهم زود چشم میخورن

توم مثل من زود چشم میخوری درکت میکنم سخته

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
2790
2778
2791
2779
2792