2777
2789
عنوان

شما به چشم زخم اعتقاد دارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 57 پست

چشم زخم وجودداره

منم سرم اومده 

هیچوقت نبایدبه کسی بگم چی خریدم یاچیکارکردم یاعکس خودمووشوهرموبزارم فضای مجازی چون بلافاصله یادعوامیشه یامن خیلی بدمریض میشم

من حتی روزبعدازجشن عروسیمم بیمارستانی شدم وحالم خیلی بدبودمامانمم خواب دیده بود مردم

حتی الان به شوهرم میگم جایی ک میریم تونزدیک من نشین یاقربون صدقم نرو چون واقعاچشم میزنن

توام همینکاروبکن عزیزم زیادتوچشم نباشیدتازندگیتون آرامش داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به چشم زخم اعتقاد دارم اما این چیزی که شما میگی بالاتر از چشم زخمه جایی نبودین که پرش کنن

نه عزیزم خانوادش خیلی خوبن خداروشکر،خوابیدیم و بیدار شدیم اینجوری بود.

من زندگیمو چشم داغون کرد منو همسرم 13 ساله ازدواج کردیم از بس باهم اوکی رفیق و رفتار همسرمم حالا جلو ...

استوری اینا نزار اصلا خدایی  نکرده زندگیت داغون میشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
نه عزیزم خانوادش خیلی خوبن خداروشکر،خوابیدیم و بیدار شدیم اینجوری بود.

چی بگم والا

چشم زخم خیلی بده

خود من خیلی خوردم و هنوزم گرفتارم.

خیر نبینن که چشم دیدن خوشی کسی رو ندارن. ایشالله که شرشون به خودشون برگرده

عزیزم این خرافاتی ک شما میگی اون کف دست بخاره پولدار میشی...گوشت بخاره یکی داره درباره ات حرف میزنه. ...

از نظر علمی؟ 😂 منبع معتبر علمیتون ک چشم زخمو ثابت کرده رو لطفا بفرستید 

استوری اینا نزار اصلا خدایی  نکرده زندگیت داغون میشه

استوری تبریک همراه عکسمون گذاشتم من اصلا خوشم نمیاد از جشن و لباس این چیزا بزارم....ولی این هزارمین بار هس این اتفاق میوفته تو تولد خودمم داتشتیم تانگو میرقصیدیم بعد ده دقه بعد چندتا وسیله ام افتاد پوووودر شد انقدر که بعد یماه هنوز شیشه دارم حمع میکنم بعد زن داداشم همه میدونن چشمش شور و کمی حسود هس گفت قضا بلاس بخدا جلوی اون سرم داد زد اصلا سابقه نداشت ولی تا دلت بخواد خوبه ولی تو جشن اینا بهم میریزه ی دفه داریم میرقصیم باهم بعدش به ساعتی نکشیده بحثمون میشه سر هسچ و پوچ اول هم اون شروع میکنه و قشنگ اثار چشم رو میبینم بخدا....  

استوری تبریک همراه عکسمون گذاشتم من اصلا خوشم نمیاد از جشن و لباس این چیزا بزارم....ولی این هزارمین ...

آخه چرا تا یه چی میشه استوری می کنید و زندگیتون رو می کنید تو چشم‌ مردم.

من واسه خونه مم وسیله می خرم به کسی نمی گم تا اینکه خودشون یه روز می بینن.

بخدا من وختی یه چیزی میخرم از ترس چشم زدن میترسم بقیه ببینن خصوصا جاریام .الان از همشون دورم ولی وقتی نزدیکشونم همش با شوهرم دعوام میشه سر چیزای الکی 

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏
2790
2778
2791
2779
2792