2777
2789
عنوان

هرکس با هر اعتقادی میتونه بیاد

197 بازدید | 25 پست

من همسرم 3 بار ورشکست شد همه دارایی و خونه و ... رفت هنوزم ه بانکها کلی بدهی داریم 8 ساله ازدواج کردم 37 سالمه همسرم 43 ساله . واسه بچه دار شدن ترس دارم از یه طرفم سنمون داره میره معلوم نیس اینده چی بشه . خواهش میکنم منو مثل خواهرتون بدونید  واسه کمک به انتخاب من تو این نظر سنجی شرکت کنید

تعداد رای : 31
نظرسنجی
بله چون رزق و روزی دست خداس و باید به اون توکل کرد
16
51%
نه عاقلانه نیس صبرکن شرایط بهتربشه چند سال بعد اقدام کن
15
48%

البته رزق روزی دست خداست اما اگه شوهرت ادمی باشه دقت نکنه دائم شکست بخوره چی اول یکم راجب شوهرت فک کن بعد اره دیره برا بچه فک کن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درسته ولی اگه خدایی نکرده بچه اوردید دوباره وضع بد بشه اون بچه چه گناهی کرده؟؟ 

مامان بابا منم بی انصافی کردن من بدبختو اوردن 😔

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
البته رزق روزی دست خداست اما اگه شوهرت ادمی باشه دقت نکنه دائم شکست بخوره چی اول یکم راجب شوهرت فک ک ...

همینم خیلی مرددم کرده از شوهرم ترس دارم ول خب تا کی ؟ من بایدچیکار کنم پس ؟

به نظر من برای تصمیمات مهمی مثل این مورد اینجا نظر نخواه

خیلی از افرادی که تو نظرسنجیت شرکت می کنن ممکنه یه تعداد نوجوان باشند

کلا ادم باید عاقلانه و با توجه به شرایط زندگیش برنامه ریزی کنه، وقتی تا این حد زیر بار خرج قرض هستید، با توجه به وضعیت اقتصادی مملکت شاید بهتر باشه در مورد بچه دار شدن صبر پیشه کنید، پیش یه دکتر برید، و مشاوره تخصصی بگیرید بهتون میگه چند سال دیگه هم بچه دار بشید خیلی فاجعه وار و ترسناک نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

منطقا تو این شرایط باید صبر کرد شرایط ایده آلی نیست برای فرزند اوری اما سنت دیگه کم کم داره میره بالا برا مادر شدن.

به نظرم یکی بیار . 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
خب خودت میدونی زندگیت در چه حدیه اگه معمولیه میتونید دوباره بسازید اره،الان همه مشکل دارن 

خونه ندارم مستاجرم ولی بدهی بانکی هم داریم خودمم کارمندم که بیشتر حقوقم میر پای قسط چیزینمیمونه

خونه ندارم مستاجرم ولی بدهی بانکی هم داریم خودمم کارمندم که بیشتر حقوقم میر پای قسط چیزینمیمونه

حرفمو پس میگیرم . تو مستاجری و بدهی بچه نیار فعلا

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
درسته رزق و روزی دست خدا هست ولی باید بچه توی آرامش و یه زند گی بی تنش متولد شه

خب نزدیکنم میگن بچه بیاری خدا زندگیتو عوض میکنه خود گره زندگیتو باز میکنه به برکت وجود بچه