ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان آه ..... | مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 127 پست من آه شدمابر شدم، باریدمتو ولی باخبر از حال بدمخندیدی...#لیلا_مقربی 1399/12/10 | 03:59 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 که شب را تحمل کردهام. بیآنکه به انتظارِ صبح مسلح بوده باشم... #احمد_شاملو مگر نمیگویم بخواب😠 عشقم محمد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 مگر نمیگویم بخواب😠 عشقم محمد ❣دعوایِ هیچ عاشقی را جدی نگیرآدمها هیچوقتبا کسی که دوستش دارنددلِ دعوا ندارندفقط گاهی صدایشان بلند میشودتا بلندتر از قبل بگویند :تو برایم مهم هستی ،می فهمی ... ؟
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 ❣ دعوایِ هیچ عاشقی را جدی نگیر آدمها هیچوقت با کسی که دوستش دارند دلِ دعوا ندارند فقط گاهی صدای ... گر تو نمی خوابی همینمن میرومگر ببینم باز مرا ریپلای کردیچنان جیغی زنم تا رود عرش کبریا صدایم عشقم محمد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گر تو نمی خوابی همین من میروم گر ببینم باز مرا ریپلای کردی چنان جیغی زنم تا رود عرش کبریا صدایم ... نرو!آخرین بار که رفتی شعر نوشتماین بار معلوم نیستچه بلایی سر خودم بیاورم#كامران_رسول_زاده
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 نرو! آخرین بار که رفتی شعر نوشتم این بار معلوم نیست چه بلایی سر خودم بیاورم #كامران_ر ... خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 عشقم محمد😢 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ... بیاید به جای گریه نکن بگیم:دنیا نمی ارزد به رنج پلک هایت...همینقدر زیباوقشنگ
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 بیاید به جای گریه نکن بگیم: دنیا نمی ارزد به رنج پلک هایت... همینقدر زیباوقشنگ &nb ... نه من میخوام از دست شما گریه کنمهمون گریه بهتره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 نه من میخوام از دست شما گریه کنم همون گریه بهتره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من کور شدم پیرُهَنش را نفرستادیکبار نشد گریه اثر داشته باشد... • حسین دهلوی
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 من کور شدم پیرُهَنش را نفرستاد یکبار نشد گریه اثر داشته باشد... • حسین دهلوی بله راست میگید گریه منم روی ریپلای شما اثر ندارد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 بله راست میگید گریه منم روی ریپلای شما اثر ندارد ...🔹چشمهای تو شعر می گویند ،چشمهای تو ساز می نوازد ،چشمهای تو زیباترین اثر سینماست،،"چشمی برای تمام ِ فصول" ...و امروز :تابستان ِ چشمهای تو ...!#مریم_رضایی_حامی
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 ...🔹 چشمهای تو شعر می گویند ، چشمهای تو ساز می نوازد ، چشمهای تو زیباترین اثر سینماست،، "چشمی ب ... چشمهای من اکنون به این شکل هستن😩چطوری این چشمها شعر میگویند🤔 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 چشمهای من اکنون به این شکل هستن😩 چطوری این چشمها شعر میگویند🤔 بازی ساده ای است من چشم می گذارم و تو می روی بگذار این طور فکر کنم که هرگز پیدایت نکرده ام این بهتر است تا عذاب این فکر که تو من را گم کرده ای! #علیرضا_اسفندیاری
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 بازی ساده ای است من چشم می گذارم و تو می روی بگذار این طور فکر کنم که ... پس چشم بگذارتا من برومانگار صدای اذان میایدبروم بر سر سجاده و نمازی بخوانم و دعایی بکنم به حال شما و شعرهایتان فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 پس چشم بگذار تا من بروم انگار صدای اذان میاید بروم بر سر سجاده و نمازی بخوانم و دعایی بکنم به حال ... تو همان جرعه ی آبی که نشد وقت سحربزنم لب به تو و زود اذان را گفتند ...محمد شیخی
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 تو همان جرعه ی آبی که نشد وقت سحر بزنم لب به تو و زود اذان را گفتند ... محمد شیخی خداروشکر انگار شما هم خوابیدید😋 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗