ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان آه ..... | مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 127 پست من آه شدمابر شدم، باریدمتو ولی باخبر از حال بدمخندیدی...#لیلا_مقربی 1399/12/10 | 03:59 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 یقین دارم کسی ظرف دعا را جابه جا کرده "تو" را من آرزو کردم، کسی دیگر "تو" را دارد! ... من یقین دارم ظرف دعا رو کسی جا به جا نکردهمن امید دارم به آرزو تون میرسیدعشقم محمد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 من یقین دارم ظرف دعا رو کسی جا به جا نکرده من امید دارم به آرزو تون میرسید عشقم محمد از پا در آمدیم و نیامد بدست، یارپشت امید، بر سر این آرزو شکست#هوشنگ_ابتهاج
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 از پا در آمدیم و نیامد بدست، یار پشت امید، بر سر این آرزو شکست #هوشنگ_ابتهاج از پا در نیا و ناامید مشوکه یار در راه آمدن ست🤗عشقم محمد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 از پا در نیا و ناامید مشو که یار در راه آمدن ست🤗 عشقم محمد از هم جدا شدیم و بدین درد ساختیم ...دیدار ما که آن همه شوق و امید داشتاینک نگاه کن که سراسر ملال گشتو آن عشق نازنین که میان من و تو بوددردا که چون جوانی ما پایمال گشت ...#هوشنگ_ابتهاج
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 از هم جدا شدیم و بدین درد ساختیم ... دیدار ما که آن همه شوق و امید داشت اینک نگاه کن که سرا ... شما به ساعت خود در بالای صفحه گوشی تان نگاه کرده اید؟کنون دیگر مغز من یاری نمیدهد زه پاسخ به شما فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
گل_بهشت عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 918 اگر همه آدمها یک نفر را داشتند که شب ها در آغوشش به خواب می رفتند ... بدون شک& ... تودیگه کی هستی
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 شما به ساعت خود در بالای صفحه گوشی تان نگاه کرده اید؟ کنون دیگر مغز من یاری نمیدهد زه پاسخ به شما نترسبه زبان بياوربنويس كه دلت برايم تنگ شدهاين همه سالاين همه ماهاين همه روز من نوشتم و بى پاسخ ماندقول ميدهم،همين كه به زبان بياورىقبلِ از تمام شدنِ جمله ات،پايينِ پنجره ى اتاقت ايستاده امباور كن تنهايىِ جمعه ها،عجيب سخت ميگذرد!#علي_قاضي_نظام
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 تودیگه کی هستی من از شش جهت خودم هستماما از سمتی که صدایم میزنی پرنده هستم ... حسن آذری
گل_بهشت عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 918 من از شش جهت خودم هستم اما از سمتی که صدایم میزنی پرنده هستم ... حسن آذری هووووف
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 نترس به زبان بياور بنويس كه دلت برايم تنگ شده اين همه سال اين همه ماه اين همه روز من نوش ... ای دوست خوابت نمیاد مگر؟؟؟؟صبح شده مگر نمی دانی هنوز؟؟؟ عشقم محمد فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 هووووف ناله اگر که برکشم ، خانه خراب میشویخانه خراب گشتهام بس که سکوت کردهامصائب تبریزی
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16729 شما به ساعت خود در بالای صفحه گوشی تان نگاه کرده اید؟ کنون دیگر مغز من یاری نمیدهد زه پاسخ به شما شما خیلی باحالید مهرآبانم 😂
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 شما خیلی باحالید مهرآبانم 😂 قربونت عزیزم😘 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 ای دوست خوابت نمیاد مگر؟؟؟؟ صبح شده مگر نمی دانی هنوز؟؟؟ عشقم محمد که شب را تحمل کردهام.بیآنکه به انتظارِ صبحمسلح بوده باشم...#احمد_شاملو