2777
2789
عنوان

کرونا

145 بازدید | 19 پست

امروز رفتم یچی خریدم 

بعد کارتمو ک فروشنده بهم داد 

دست زدم ب هندزفریو کردم‌تو‌گوشم 

از طریق‌گوشم انتقال پیدا میکنه؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پ چرا این‌خانوم‌پایینی گفت اره میشه 

جدیدا اعلام کردن انتقال از طریق سطوح خیلی پایین هست احتمالش شما میگی هندفری رو کردی تو گوشت انگشت که نکردی از طریق هندزفری منتقل نمیشه به گوشت

این نیز بگذرد...                                   
جدیدا که میگن انتقال از طریق سطوح خیلی کم هست  نگران نباشین

خداراشکر 

هالا از اون نظر همیشه دوماسکم 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
احتمالش هست بله ولی بیشتر از راه تنفسی منتقل میشه 

😭چقد میترسم 

جدیدا اعلام کردن انتقال از طریق سطوح خیلی پایین هست احتمالش شما میگی هندفری رو کردی تو گوشت انگشت که ...

خدای کنه 

والا این لعنتی همه رو ترسونده و وسواس دچارمون کرده 

هالا امشب دارو امام کاظم و ویتامین سی خوردم 

نترس ترسیدن که فایده نداره قوی باش توکل کن به خدا و کاملا رعایت کن مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد

مرسی گلم .ان شالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز