2777
2789
عنوان

درگیری ذهنی

608 بازدید | 12 پست

سلام

تا حالا شده ذهنتون درگیر یه شخصی بشه تا حدی که از روال عادی زندگی و کارتون بیفتید؟ منظورم از نظر عشق و احساسه. چجوری تونستید تعادل برقرار کنید؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره شده...برای خودت سرگرمی درست کن...کارایی که دوس داری رو انجام بده...اتفاقا ادمی مشغله های خودشو داره جذاب تره،و یادت باشه تو زندگی تو هر رابطه اولویتت خودتی

هممون گاها یادمون میره اینچیزا، ولی باید مدام بخودمون یاداوری کتیم

نه عزیزم 32 سالمه و همین برام عجیبه

اینا پروبال دادن به احساسات هست، رؤیاپردازی هست، خارج شید و واقعی به مسائل نگاه کنید

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
خب چه حالتی میشی میتونی توضیح بدی؟منم مجردم قبلا اینجور بودم ولی الان دیگه نیستم 

با ینفر اشنا شدم که همه فکرم درگیر خودش کرده. هر لحظه بهش فکر میکنم. تپش قلب و دلهره هم دارم

با ینفر اشنا شدم که همه فکرم درگیر خودش کرده. هر لحظه بهش فکر میکنم. تپش قلب و دلهره هم دارم

احساسی هستی فک کنم 

سعی کن منطقتو تقویت کنی و با عقلت فک کنی

منم مثل تو بودم ولی الان با عقلم عاشقم بیشتر تا احساسم

ببخشین من جوابتون رو ندیدم.چون تایپک تون ممنوعه تعطیل شد.گفته بودم قبلش طرفین محرم بشن.خوشحال میشم م ...

عزیزم گفتم حاضر نیست الان بیاد. میگه زوده حداقل 4 5 ماه بگذره. نمی دونم چرا تاپیکم تعطیل شد