2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست
عزیزم ۲۵ ک خوبه.غصه نخور و کیف دنیا رو کننن🥰 سحر ها همه باحالن رفیق ۶ منم سحره اسمش.من خودم نامزد ...

اوفف جوون😍😂غصه ک نمیخورم میخوام دل ننه بابامو شاد کنم😢😢😂

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم لطفا برای حاجت دلم و حل شدن مشکل ازدواجم با شخص مد نظرم دعا کنید اسمم سمیه هست  ممنون

منم براتون 100 صلوات می فرستم 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار

خدا نگهدار برم دعا کنم براتون  ان شالله خدا حاجت دلاتون بده و مشکلاتون حل بشه من دعا میکنم براتون ان شالله خدا قبول شون کنه  و دلتون شاد بشه

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏

انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده حاجت روا بشی بانوجان

لطفا برای برادر من دعا کن سلامتیش و بدست بیاره اسمش امیر حسین 🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده حاجت روا بشی بانوجان لطفا برای برادر من دعا کن سلامتیش و بدست ب ...

ان شالله خدا شفاش بده

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏
ان شالله خدا شفاش بده

ممنونم عزیزم انشااله هرچی از خدا میخوای و صلاحه بهت بده این یه دونه داداش منم خوب بشه ...بندِ دلِ منه😔😔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫