7080missfatemeh مدیر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 عنوان قھر | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست سلام بچہ ھا خیلی دلم گرفتہ دیشب باشوھرم بحثم شد نمیدونم چیشد دست خودم نبود زنگ زدم بابام و مامانم اومدن دنبالم منم اومدم الانم دلم خیلی گرفتہ دلم برای خودشوھرم و خونم تنگ شدہ یہ ماھہ کہ رفتم سرخونہ زندگیم ۔۔پشیمونم الان سر یہ چی بیخود khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜 1399/12/09 | 20:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_نمونه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 684 ارہ برام دعا کنید نباید زنگ میزدم یھویی شد زنگ زدنم نمیدونم چیشس نگران نباش میاد دنبالت تموم میشه میره.من بار اول که با شوهرم دعوام شد گفتم طلاق دیگه تموم شد دو ساعت بعد با هم گل و بلبل بودیم😂از این به بعدبدون خیلی زود این دعوا هاآشتی میشه نذار همه مشکلاتتون رو بدوننحالا ایرادی نداره اینا تجربه اس
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 بیخیال دختر اینطوری عزیز نمیشی مردا عین خیالشون نیست فقط عصاب خودت خراب میشه ارہ اگہ عین خیالش بود یہ زنگ و پیام میزد مثلا تازہ عروسم تقصیر خودمم ھست khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 نگران نباش میاد دنبالت تموم میشه میره.من بار اول که با شوهرم دعوام شد گفتم طلاق دیگه تموم شد دو ساعت ... دعا کنید واسم ۔ارہ دیگ ب ھیچ کس نمیگم حتی اگ بکشتتم khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
goddawnmen عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3478 سر این ک شوھرم وقتی میخوابہ من گوشی رو برندارم منم گفتم بخدا من ھمیشہ خوابیدم تاتو بیای شبا خوابم نم ... هب بزار شوهرت بخابه بعد بردارمنم مث تو بودم تا شوهرم یچیز میگفت جم میکردم میزدم بیرون تا اینکه یبار قضیه جدی شد تا جدایی و دلم تنگ شد واسه خونم دیگه نرفتممنم یساله ازدواج کردم
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 هب بزار شوهرت بخابه بعد بردار منم مث تو بودم تا شوهرم یچیز میگفت جم میکردم میزدم بیرون تا اینکه یبا ... ارہ دقیقا مث من میترسم دیگہ نیاد دنبالم khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
goddawnmen عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 3478 ارہ دقیقا مث من میترسم دیگہ نیاد دنبالم تو نه پیام بده نه زنگ بزناومدم یجوری نشون بده ک حق با تو بودهوالا ازین ببعد قهر بری جدی نمیگیره میگه خودش برمیگرده
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18572 ارہ اگہ عین خیالش بود یہ زنگ و پیام میزد مثلا تازہ عروسم تقصیر خودمم ھست اره خوب دیگه گذشت!!!زندگی رمان و فیلم نیست 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 تو نه پیام بده نه زنگ بزن اومدم یجوری نشون بده ک حق با تو بوده والا ازین ببعد قهر بری جدی نمیگیره ... چشم فقط نمیدونم چ شکلی طاقت بیارم اگ مامان باباش بودن عمرا میزاشتن بیام khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 اره خوب دیگه گذشت!!!زندگی رمان و فیلم نیست این ک ارہ من اشتباہ میگیرم khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 عجله کردن همیشه پشیمونی میاره عزیزم .اشکالی نداره انشاالله شوهرت میاد دنبالت میری سر خونه زندگیت دعا ... دستت درد نکنہ عزیزم khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
7080missfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 64 یه ماهه تلزه عروسی کردین پاشو یه اس بده بگو شوهرت بیاددنبالت برین دور دور ومشکلاتتون رو خل کنید چقد ... روم نمیشہ میترسم نیاد ضایع بشم khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
qlb_tanha عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 392 روم نمیشہ میترسم نیاد ضایع بشم 😐😐😐 هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18572 این ک ارہ من اشتباہ میگیرم اره دیگه 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18572 😐😐😐 بیخیال 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
qlb_tanha عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 392 بیخیال شدم! هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمرکه بامیگذردمیگذرد♥