2777
2789
عنوان

قھر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست
دعواتون سر چیبود؟

سر این ک شوھرم وقتی میخوابہ من گوشی رو برندارم منم گفتم بخدا من ھمیشہ خوابیدم تاتو بیای شبا خوابم نمیبرہ اخہ شوھرم ساعت ۱۱ دیگہ میخوابہ ۔یکیشم سراین کہ ابجیش زنگ زد گف برات اش درست کردم بیا بخور اونم ب من گفت بیا منم گفتم ب تو گفتہ بیا ب من نگفتہ گفت تو باید حرف منو گوش کنی ھرچی ک میگخ

khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
دقیقا

والا به خدا اینطوری ادم عزیز تر نمیشه شوهره خسته میشه میگه برو خونه بابات!!!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاد دنبالت نگران نباش ولی از این به بعد بدون که این دعوا ها الکیه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور ای ...

ارہ برام دعا کنید نباید زنگ میزدم یھویی شد زنگ زدنم نمیدونم چیشس

سر این ک شوھرم وقتی میخوابہ من گوشی رو برندارم منم گفتم بخدا من ھمیشہ خوابیدم تاتو بیای شبا خوابم نم ...

الان سر اش بوده یا گوشی؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
والا به خدا اینطوری ادم عزیز تر نمیشه شوهره خسته میشه میگه برو خونه بابات!!!

منکه تاحالا کامل از مشکلاتم نگفتم.ولی یبارشوهرم کانلا روانیم کرد تحملم نشد رفتم تو کوچه .یه رب بعد اومدم با مسر ۹ ماهم کله خونه رو نابود کرده بود و همینجوری شکلات داده بود دستش

کلا زیاد دیوونم میکنه ولی نمیرم

دوستت دارم خدا💞

منم الان یکساله با خواهرم قهرم.سال پیش با اونیکی قهر بودم.همش هم مقصر منم.ولی نمیدونم یه حسی هست جلومو میگیره برای اعتراف به اشتباه و عذر خواهی😑.همیشه هم اونا میان برای آشتی ولی من پس میزنم.😢😢خیلی احمقم....خسته کردم همه رو با این قهر های طولانی مدت

با آنکه دلش بسته به دل‌های دگر بود,دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود
منکه تاحالا کامل از مشکلاتم نگفتم.ولی یبارشوهرم کانلا روانیم کرد تحملم نشد رفتم تو کوچه .یه رب بعد ا ...

رفتن  اشتباهه

[QUOTE=178977088]منم ی اشتباهی مرتکب شدم که الان خییییییلی پشیمونم و قسم خوردم ک دیگه این کارو نکنم [/QUOTایشالا کہ بتونی 💜منم دیگہ تکرار نمیکنم ب مامانمم گفتم دیگہ قھر نمیکنم میشینم سرخونہ زندگیم

منم الان یکساله با خواهرم قهرم.سال پیش با اونیکی قهر بودم.همش هم مقصر منم.ولی نمیدونم یه حسی هست جلو ...

حتما خیلی لجبازومغروری....عب نداره سعی کن زودعصبانی نشی

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
سر جفتش گوشی برای پریشب بود اش برای دیروز بعداز ظھر ۔

بیخیال دختر اینطوری عزیز نمیشی مردا عین خیالشون نیست فقط عصاب خودت خراب میشه