2777
2789
عنوان

قھر

358 بازدید | 65 پست

سلام بچہ ھا خیلی دلم گرفتہ دیشب باشوھرم بحثم شد نمیدونم چیشد دست خودم نبود زنگ زدم بابام و مامانم اومدن دنبالم منم اومدم الانم دلم خیلی گرفتہ دلم برای خودشوھرم و خونم تنگ شدہ یہ ماھہ کہ رفتم سرخونہ زندگیم ۔۔پشیمونم الان سر یہ چی بیخود

khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜

۱ماهه برگشتی دوباره😐

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ار اشتباه کردی خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول زندگیته عزیزم سعی کن تو بدترین شرایط هم خونتو ترک نکنی...بمون و مشکلتونو حل کن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

این   بچه بازیا چیه😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

عجله کردن همیشه پشیمونی میاره عزیزم .اشکالی نداره انشاالله شوهرت میاد دنبالت میری سر خونه زندگیت دعا میکنم برات   

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

پدرشوھرمو مادرشوھرمم شھرستانن ۔فقط برادرشوھرم بود  ک بابامم حرصش گرفت دید گریہ کردم حرف اونم گوش نکرد گفت پاشو بریم ۔شوھرمم تا قبل ازاین ک بابامینا بیان میگفت لباس جمع نکن لباس نپوش ازاین حرفا ۔بیچارہ نمیدونست چیکار کنہ

khodaya khodt bsaz to bsazi ghshngtare💜
خیلی پشیمونم

برگرد اشتی کنین خیلی زوده ک

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

اخه چه وقت ازدواجه😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

تو که دل نداری قهر کنی 

قهر نکن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝