2821
2789
عنوان

سبزه عید

717 بازدید | 16 پست

سلام خانومای با سلیقه  میخواستم برای عید سبزه بفروشیم میخواستم از تجربتون بهم بگید اینکه قیمتش چند باشه میخرید چطوری باشه و اینکه چیکار کنم پر پشت و خوب در بیاد حالا هر نوع بذری اگه تجربه ایی از پرپشت شدن دارید بهم بگید چیکار کنم بخدا ثواب داره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلد نیستم ب خدا ولی ارزو موفقیت میکنم برات

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

عزیزم گندم عدس ازهمه بهتر برافروش از۱۵بندازعدس رو گندم زوددرمیاد۱۰روزمونده خوبه بندازی ماشم قشنگ میشه قیمتم هرجور میتونی بفروشی

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

عزیزم بذر خوب بخر.مثلا برای گندم .گندم شکسته و نامرغوب و ارزون باعث میشه سبزت زیاد رشد نکنه و بگنده.من گندم سمنو برای سبزه برمیدارم.گرونتره اما بی نهایت سبزه پرپشتی دارم.سبزه نارنج الان فروش خوبی داره اما دیر شده اوایل بهمن باید میزاشتی.حبوبات دیگه رو خوب و سالم و تازه پیدا کن و سبز کن.اونی که دوساله مونده تو یخچال سبزه معمولی میده نه خیلییی عالی

یه چیز دیگه اینکه زیر سبزه یکم خاک بریز.مواد غذایی خاک باعث میشه سبزت پرپشت و عالی بیاد بالا و از اب بهتره.موفق و پر روزی باشی

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
عزیزم بذر خوب بخر.مثلا برای گندم .گندم شکسته و نامرغوب و ارزون باعث میشه سبزت زیاد رشد نکنه و بگنده. ...

یه چیز دیگم بهت میگم اونم خواهان داره.سبزه ریحون هم بزار.چون سبزه ریحون تا دوماه بیشترررر میمونه بعدش هم میشه خوردش.فقط بذر خوب بخر و اینکه ریحون رو یکم با فاصله تو گلدون بکار.که جای رشد داشته باشن.فکر کنم ایده جدیدی باشه و مردم مشتری اش بشن.ریحون بنفش و سبز

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊