2777
2789
عنوان

سقط جنین

157 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من حدودا ۲۰ روزه سقط کردم،سر یک هفته خوب شدم

ولی الان ۲،۳ روزه ک نوک سینم پوست پوست شده یکم و خارش داره،هرازگاهی ام تیر کوچولو میکشه

بنظرتون طبیعیه؟خیلی میترسم

تازه ک حامله شده بودمم نوک سینم پوست پوست و خشک شده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله تگر دوست داری دوباره به زودی باردار شی این ها هم بخاطر تغییر ناگهانی هورموناته نگران نباش گلم

بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم.              ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون

خیلی سخته سقط خییلی منم تجربه ش رو داشتم ولی حسابی مواظب خودت باش و استراحت کن من اصلا مواظبت نکردم و دیگه باردار نشدم این ماه رفتم iui برام دعا کن 😭

بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم.              ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
عزیزم ان شاالله تگر دوست داری دوباره به زودی باردار شی این ها هم بخاطر تغییر ناگهانی هورموناته نگران ...

خدا کنه عزیزم

انقدر میترسماااا

امروز صبح ام خبر سرطان سینه یکی از آسناهای دورو شنیدم،وحشت کردم

خیلی سخته سقط خییلی منم تجربه ش رو داشتم ولی حسابی مواظب خودت باش و استراحت کن من اصلا مواظبت نکردم ...

عزیز دلممممم

انشالله ک خدا ی فرشته صالح و سالم تا سال بعد اینموقع بذاره بغلت

یعنی چی مواظبت نکردی عزیزم؟

عزیز دلممممم انشالله ک خدا ی فرشته صالح و سالم تا سال بعد اینموقع بذاره بغلت یعنی چی مواظبت نکردی ...

من شب سقط کردم فردا صبحش ساعت ۱۱ نشستم تو ماشین از قم رفتم مشهد نه استراحت نه رعایت تغذیه ای هیچی حتی سونو برای بقایا رو هم همون مشهد دادم

من شب سقط کردم فردا صبحش ساعت ۱۱ نشستم تو ماشین از قم رفتم مشهد نه استراحت نه رعایت تغذیه ای هیچی حت ...

ای جان،خیلی سخته خدا نصیب کافرم نکنه😭

من دارم خونه تکونی میکنم،یعنی نکنم بنظرت؟