asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 عنوان سقط جنین 157 بازدید | 11 پست سلام دوستانمن حدودا ۲۰ روزه سقط کردم،سر یک هفته خوب شدمولی الان ۲،۳ روزه ک نوک سینم پوست پوست شده یکم و خارش داره،هرازگاهی ام تیر کوچولو میکشهبنظرتون طبیعیه؟خیلی میترسمتازه ک حامله شده بودمم نوک سینم پوست پوست و خشک شده بود 1399/12/09 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بشم_صلوااات عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 102 جلوگیری داشتی؟ بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم. ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 جلوگیری داشتی؟ اصلا رابطه نداشتم بعدش عزیزمچطور مگه؟
مامان_بشم_صلوااات عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 102 چند هفته بودی؟اگر دارو میخوری شاید بخاطر اوناست بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم. ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 چند هفته بودی؟اگر دارو میخوری شاید بخاطر اوناست ۷ هفته اخه همون ی هفته خوردم
مامان_بشم_صلوااات عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 102 عزیزم ان شاالله تگر دوست داری دوباره به زودی باردار شی این ها هم بخاطر تغییر ناگهانی هورموناته نگران نباش گلم بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم. ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
مامان_بشم_صلوااات عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 102 خیلی سخته سقط خییلی منم تجربه ش رو داشتم ولی حسابی مواظب خودت باش و استراحت کن من اصلا مواظبت نکردم و دیگه باردار نشدم این ماه رفتم iui برام دعا کن 😭 بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم. ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 عزیزم ان شاالله تگر دوست داری دوباره به زودی باردار شی این ها هم بخاطر تغییر ناگهانی هورموناته نگران ... خدا کنه عزیزمانقدر میترسمااااامروز صبح ام خبر سرطان سینه یکی از آسناهای دورو شنیدم،وحشت کردم
asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 خیلی سخته سقط خییلی منم تجربه ش رو داشتم ولی حسابی مواظب خودت باش و استراحت کن من اصلا مواظبت نکردم ... عزیز دلمممممانشالله ک خدا ی فرشته صالح و سالم تا سال بعد اینموقع بذاره بغلتیعنی چی مواظبت نکردی عزیزم؟
مامان_بشم_صلوااات عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 102 عزیز دلممممم انشالله ک خدا ی فرشته صالح و سالم تا سال بعد اینموقع بذاره بغلت یعنی چی مواظبت نکردی ... من شب سقط کردم فردا صبحش ساعت ۱۱ نشستم تو ماشین از قم رفتم مشهد نه استراحت نه رعایت تغذیه ای هیچی حتی سونو برای بقایا رو هم همون مشهد دادم بعد یه عالمه انتظار تازه فهمیدم دارم مامان میشم. ان شاالله هیچکس اینقدر انتظار نکشه و زود مامان بشین همه تون
asheqesham مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 319 من شب سقط کردم فردا صبحش ساعت ۱۱ نشستم تو ماشین از قم رفتم مشهد نه استراحت نه رعایت تغذیه ای هیچی حت ... ای جان،خیلی سخته خدا نصیب کافرم نکنه😭من دارم خونه تکونی میکنم،یعنی نکنم بنظرت؟