2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

194 بازدید | 24 پست

بچه ها صب خرید با خالم پسرش خیلییی شلوغه واقعا کلافه میکنه آدمو ۳سالشه تو یه بوتیک که میخاستیم لباس بخریم همش میرفت وسط رگالا یا لباسارو برمیداشت جابه جا میکرد 

فروشنده ام همش میگفت نکن نکن

منم عصابم خورد شد پسرخالمو دعوا کردم اونم گریه کرد

الان عذاب وجدان دارم😔😔😔خیلی ناراحتم واقعا عصابم به شلوغ کاری بچه نمیکشه

الان چیکارکنم از دل خالم و پسرش دربیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلش دادم بیرون گفتم بریم اصلا

خوب عصبی بودی براس ی خوراکی خوشمزه بخر  ک دوس داره. مگخ بچه نیسا؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

پسر بچه است دیگر 😄😄😄

آره خیلی شلوغ می کنن من که پسرخاله ام رو دعوا نمی کنم تو بازار بغل اش می کنم محکم نگه اش می دارم نمی تونه فوضولی کنه 😁😁😁😁همه می گن آخی چه مظلوم تو بغل توعه ببین چقدر بچه ها همه دوست دارن 😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

از خالت معذرت خواهی کن و برا پسر خالت خوراکی بخر 

چه دل رحمی من و دختر خاله هام وقتی 4 سالشون بود چنان با هم دعوا میکردیم😂😂 منم حوصله بچه مچه ندارم 

تا یکسالگی خوبن بعدش دیگه فایده ندارن 😂

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته