2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳سالشه

ی خوراکی براش بخر ک خیلی دوس داره از خاله ات هم معذرت  خواهی کن بگو ی خورده عصبی شدم زیادم بزرگس نکن

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
از خالت معذرت خواهی کن و برا پسر خالت خوراکی بخر  چه دل رحمی من و دختر خاله هام وقتی 4 سالش ...

دقیقا من عاشق پسرخالم بودم تا دوسالگی الان اصلا نمیتونم تحمل کنم 

دعوات درچه حد بود من هول میدم عصابم خوردشع

برا پسرش یک کتاب یایک اسباب بازی کوچولو بخر برو خونشون به خالت چیزی نگو برو کادورو به پسرخالت بده بگو ببخشید من اون روز دعوات کردم...خسته بودم...و ازدلش دربیار...اینجوری خالت هم لز دلشون در میاد

دقیقا من عاشق پسرخالم بودم تا دوسالگی الان اصلا نمیتونم تحمل کنم  دعوات درچه حد بود من هول مید ...

نه من فقط یکم صدام بالا میرفت که این کار نکن یا اون کار نکن 

دعوای فیزیکی نداشتیم😤

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
توبغل نمیمونه ک😅 فقط فضولی میکنه

ولی خیلی جیگرن چه پسرش چه دخترش 🤩🤩🤩🤩😅😅😅😅

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...