2777
2789
عنوان

عشق 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 67 پست
 چی بگم عزیزم اشوبم... تو زندگیم خیلی مشکل داشتم .. وقتی بود.. ته هر غم و ته هرمشکلم با فکر کر ...

همه چیزا به زمان بسپر و از خدا بخواه زمان همه چیزا درست میکنه صبر کن بلاخره برمیگرده اگه نیومد مطمئن باش خدا یکی بهترشو سر راهت قرار میده ک اصلا اسم اونا یادت نمیاد ولی غصه نخور سر خودتا گرم کن تا کمتر بهش فکر کنی  اگه قسمتت باشه هیچی و هیچکی  نمیتونه از هم جداتون کنه به بودنش فکر کن ن به نبودنش :)

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!
همه چیزا به زمان بسپر و از خدا بخواه زمان همه چیزا درست میکنه صبر کن بلاخره برمیگرده اگه نیومد مطمئن ...

انگار ساعتا کندتر از همیشه حرکت میکنن...

ممنونم عزیزم ..

ولی جوری مثل یخ سرد و مصمم خداحافظی کرد که اگر یه روز بزگرده من به معجزه اعتقاد پیدا میکنم....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انگار ساعتا کندتر از همیشه حرکت میکنن... ممنونم عزیزم .. ولی جوری مثل یخ سرد و مصمم خداحافظی کرد ک ...

اگه واقعا دوست داشته باشه عاشقت باشه برمیگرده انشالله

نا امید نباش و خودتو نباز زندگی جریان داره ادامه بده 

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!
اگه واقعا دوست داشته باشه عاشقت باشه برمیگرده انشالله نا امید نباش و خودتو نباز زندگی جریان داره اد ...

ممنونم عزیزم ... امیدوارم بتونم ازپسش بر بیام...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ممنونم عزیزم ... امیدوارم بتونم ازپسش بر بیام...

تو میتونی...💕

ادمی بشو ک وقتی دیدت از کارش پشیمون بشه 🙂💚

تو میتونی...💕 ادمی بشو ک وقتی دیدت از کارش پشیمون بشه 🙂💚

🙂❤مرسی بخاطر حرفات عزیزدلم

🙂❤مرسی بخاطر حرفات عزیزدلم

😘💕

@a18a   اینا....

2790
2778
2791
2779
2792