2777
2789
عنوان

عشق 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 67 پست
من شوهرم اینجور کرد اولش التماس کردم اما بعد به خودم اومدم الان خیلی بی تفاوت شدم راحت درباره اش حرف ...

چرا زندگی‌اینقدره نامرده چرا؟

چرا عاشق کسی میشیم ک میخاد بره😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یاده خودم افتادم با پوست و گوشت و خونم ناراحتی که الان داری میکشی رو منم کشیدم وحشتناک بود خدا دلتو ...

فقط منم و خدا و این چشمام  و دلی که اتیش گرقته همش در به در دنبال یه نفرم که براش تعریف کنم که یه چیزی بگه ک ارومم کنه هرچی تعریف میکنم دلم اروم نمیگره انگار هر پلکی که میزنم از اول این اتفاق میفته این‌کابوسه 😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم میفهممت خودمم کشیدم همچین حسیو

خیلی تلخه خیلی وحشتناکه دلم خونه😔😔

میفهممت عزیزم.ب منم میگف ی روز صدات نشنوم دیونه میشم چی شد؟؟؟؟حرفه همش ی لحظه جو میاد ی چی میگن ببی ...

بیتابم دلم بیتابی میکنه دست خودم نیست

با تموم اینا هنوز منتظرشم  یک هفته بود سرد شده بود یه شب بهم‌گفت میخام بخابم شب بخیر جوابشو ندادم.. قبلا بهش گفته بودم اگر یه شب جواب شب بخیرتو ندادم یعنی دلم خیلی شکسته... بعد اون شب تا یک هفته پیامی نداد هرلحظه منتظرش بودم تا دلم اخر اروم نگرفت و پیام دادم  که اینجوری تمومش کرد😔😔

قسم میخورم اونی که چت میکرد دیروز و باهاش حرف میزد اونجور التماسش میکرد من نبودم قلبم بود ... دلم خو ...

چی بگم عزیزم💔💔مطمئنم زمان همه چیزو حل میکنه خودتو به درس و اینا مشغول کن تا زودتر فراموش کنی

چن سالته

۲۱سال جفتمون

اره ولی پایان نداره قصه من فعلا

الهی که هیچ وقت از پیشت نره

بیتابم دلم بیتابی میکنه دست خودم نیست با تموم اینا هنوز منتظرشم  یک هفته بود سرد شده بود یه شب ...

نماز قران بخون دلت اروم شه  عزیزم .خیلیا مث توعن با خدا حرف بزن💔

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
نماز قران بخون دلت اروم شه  عزیزم .خیلیا مث توعن با خدا حرف بزن💔

باورم نمیشه این روزا بگذره...😔😔

داغونم خاطره هاش ازم جدا نمیشه حالا که رفت خاطره هاشم میبرد 😔😔😔😔 رو دیوار اتاقم نقاشی هایی که ب ...

متاسفم 😔😭

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

عزیزم تو ن میتونی فراموشش کنی ن میتونی ازش دست بکشی تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک مثل من به نبودش عادت کنی 🙂 ولی من معتقدم یه روز برمیگرده و مال من میشه چون هنوز قلبامون با همه مطمئنم اونم دوستم داره ولی جوری بشو ک اگه یه روز دیدت از اینکه ولت کرده پشیمون بشه اگه انتخاب اولش هستی حتما بر میگرده ولی قبول نکن چون کسی ک رفته دوباره برمیگرده ولی اگه باز اومد سعی کن بهش وابسته نشی اولش با منطق جلو برو و باهاش حرف بزن 

امیدوارم برگرده ،،،

ولی اونی بشو ک همه حسرتشو دارن ن اینکه خودتو بندازی تو دستو پاش.

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!
عزیزم تو ن میتونی فراموشش کنی ن میتونی ازش دست بکشی تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک مثل من به نبودش ع ...

چی بگم عزیزم اشوبم...

تو زندگیم خیلی مشکل داشتم .. وقتی بود.. ته هر غم و ته هرمشکلم با فکر کردن به اون خوشحال میشدم و میتونستم ادامه بدم.. ولی دقیقا از روزی که رفت ته هر مشکلم یاد نبودن اون میفتم و قلبم بیشتر مچاله میشه...

اینقدر رفتنش قلبمو سوزونده که انگار هیچ دردی جز نبود اون ندارم...

کل روز رو فرار میکنم از دست خاطره ها از دست حال و هواش از دست فکرش از دست غمش...

ولی اخر یه گوشه یه ساعت از روز گیرم میندازه و اونقدر بیحال میشم و بیتاب که فقط خدا میدونه...

خیلی سخته‌‌‌‌....

وقتی به روزای های خوبمون که هنوز یک ماه نگذشته ازشون فکر میکنم احساس میکنم سال ها از اون روزای قشنگ گذشته... داغونم مثل معتادی که موادش رو ازش گرفتن..‌

مثل یک گوشی موبایل که درصد اخر شارژشه و داره تند تند هشدار میزنه...

بهش نیاز دارم ولی ولی افسوس.‌.