2821
2789
عنوان

آیت الکرسی

93 بازدید | 17 پست

سلام  عزیزاے  من  میخام  تڪ  ب  تڪ  آیت  الکرسے  براتون  بخونم  فقط  اسماتونو  بگید  من  هرکیو  لایڪ  کردم  بدونه  براش  خوندم  .ایشالا  اونا  ڪ  میخان  شوهر  کن  اونا  ڪ  میخان  باردار  شن  ایشالا  اونا  ڪ  باردارن  بچشون  سلامت  باشه  ایشالا  از  مریضے  بدور  باشے  ایشالا  آبروتون  خداحفظ  کنه  ایشالا  اونا  ڪ  مستاجرن  خونه  بخرن  خلاصه  براتون  تڪ  ب  تڪ  آیت  الکرسے  میخونم  لایکتونم  میکنم  بدونید  خوندم  دیگه  هرکیم  خسته  بودم  خابم  برد  فردا  میخونم  

اللّهُ  لاَ  إِلَهَ  إِلاَّ  هُوَ  الْحَیُّ  الْقَیُّومُ  لاَ  تَأْخُذُهُ  سِنَهٌ  وَ  لاَ  نَوْمٌ  لَّهُ  مَا  فِے  السَّمَاوَاتِ  وَمَا  فِے  الأَرْضِ  مَن  ذَا  الَّذِے  یَشْفَعُ  عِنْدَهُ  إِلاَّ  بِإِذْنِهِ  یَعْلَمُ  مَا  بَیْنَ  أَیْدِیهِمْ  وَمَا  خَلْفَهُمْ  وَ  لاَ  یُحِیطُونَ  بِشَیْءٍ  مِّنْ  عِلْمِهِ  إِلاَّ  بِمَا  شَاء  وَسِعَ  کُرْسِیُّهُ  السَّمَاوَاتِ  وَ  الأَرْضَ  وَ  لاَ  یَۆُودُهُ  حِفْظُهُمَا  وَ  هُوَ  الْعَلِیُّ  الْعَظِیمُ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهدیه و مهدی دعا کن و برامون بخون اول مشکلمون حل شه مخالفتا از بین بره و پاشو کج نزاره دلنش پیش خودم بمونه 

یکی برا دوتامون بخونی کافیه خدا حاجت روات کنه 💋💋💋🧡

فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز  (: