naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 46 پست من کاری ب اینک درسته یان ندارم...حالم بده امشب بعد۷ سال دقیقا وقتی همه چیزداشت درست میشد تموم شد...حالااگ کسی حسش خوبه و تاحالادرست دراومده ن الکی...بهم بگ فردا پیامم میدع؟همه چیزدرس میشه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/12/09 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 من باردارم ب نطرت؟ ۷ روز از وقتم گذشته اره احتمالا،بی بی چک بزار برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27340 اره احتمالا،بی بی چک بزار جدی میگیخدا از دهنت بشنوهبه نظرت دختر یا پسر Sam🩵👦🏼
فاطمه_مه عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 661 نه قیدتو زده انگار لطفا بگو کِی درست میشه مشکلم؟خبری که منتظرشم رو کِی بهم میده؟؟؟
پوبون عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 632 مفصله و حالم خوب نیس ک توضیح بدم🤕😭 دعا میکنم پیام بده بهت کارت درس شه 🙎
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27340 حس میکنم زیاد تو دلش جا نگرفتی بیشتر خودتو ثابت کن قدش متوسط چشم و ابرو مشکی پوست گندمی لب ده ... من باردارم ب نظدت Sam🩵👦🏼
فاطمهگلی76 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 یه حسایی دارم رو در رو حتی میتونم فکر طرفو پیش بینی بکنم مجازی تجسم کردن سخته عزیرمواسه منم میگی حسش ب من چیه؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 حس اون فرد بهم چیه؟ ویژگی های اخلاقی و ظاهریش چیه؟ قدش بلنده دوس داره تو قوی باشی مغروره ولی دوست داره دوستم نداره آویزونش باشی زیاد برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
titi_gol عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 8586 اره ولی مواظب باش دکترت ممکنه بابلد و کم تجربه باشه توروخدا بگو من حامله میشم؟ حس همسرم بهم واقعیه ب کسی فکر نمیکنه؟ کلا هرچی ب ذهنت میرسه در موردم رو بگو ممنونم🥰🌹 🎈من خدم مث روانشناسا صحبت مکنم مث #روانیا عمل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼♀️
ma12345 عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 12262 اره احتمالا،بی بی چک بزار عزیزم میشه بگی رضا اونی که منتظرشم بر میگرده پیام میده خودش
سکقچجیو عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 3131 آره زودترم حل میشه فقط عجله نکن بخاطرش حرص نخور نمیدونم احساس میکنم مشگلمو خدا معجزه میکنه و حلش میکنه توکل ب خدا چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 اهان خوبه پس دکتری ک من انتخاب کردم خوبه؟؟؟ نه یه خرابکاره،عوضش بکن یا چند وقت صبربکن بیشتر فکرکن برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 دعا میکنم پیام بده بهت کارت درس شه 🙎 مرسی گلم... روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
سکقچجیو عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 3131 قدش بلنده دوس داره تو قوی باشی مغروره ولی دوست داره دوستم نداره آویزونش باشی زیاد حستو راجب من میگی هر چیزی ک ب ذهنت و توی حست میاد ممنون میشم چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
smb9143 عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 1012 قدش بلنده دوس داره تو قوی باشی مغروره ولی دوست داره دوستم نداره آویزونش باشی زیاد خواهری؟میشه هرچی حس میکنی درمورد ایندم بهم بگی؟خیلی آشوبم
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 جدی میگی خدا از دهنت بشنوه به نظرت دختر یا پسر پسره برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕