naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 46 پست من کاری ب اینک درسته یان ندارم...حالم بده امشب بعد۷ سال دقیقا وقتی همه چیزداشت درست میشد تموم شد...حالااگ کسی حسش خوبه و تاحالادرست دراومده ن الکی...بهم بگ فردا پیامم میدع؟همه چیزدرس میشه؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1399/12/09 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41731 عردا یعنی باهم حرف نمیزنیم؟ نه دیگه ولی بهتره خودت شروع کنی یه موضوع بکش وسط
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 یه حسایی دارم پس اگ پیام نداد فردا میام بهت میکم اگ هم دادمیام روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
wildroze_e عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2262 اگه خانواده راضی بشن آره میرسه حس اون فرد بهم چیه؟ ویژگی های اخلاقی و ظاهریش چیه؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نه دیگه ولی بهتره خودت شروع کنی یه موضوع بکش وسط باش اگ پیام دادیم میام میگم ندادیمم میام روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 خداروشکر حست خیلی قویه؟؟؟ یه حسایی دارم رو در رو حتی میتونم فکر طرفو پیش بینی بکنم مجازی تجسم کردن سخته برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41731 توی این هفته پیش روز مشگلم حل میشه ب دل خودم اره افتاده آره زودترم حل میشه فقط عجله نکن بخاطرش حرص نخور
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 یه حسایی دارم رو در رو حتی میتونم فکر طرفو پیش بینی بکنم مجازی تجسم کردن سخته حست ب منگفت ک دیگ برنمیگردیم بهم؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ملکه_صورتی عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 27340 اره ولی مواظب باش دکترت ممکنه بابلد و کم تجربه باشه من باردارم ب نطرت؟۷ روز از وقتم گذشته Sam🩵👦🏼
wildroze_e عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 2262 یه حسایی دارم رو در رو حتی میتونم فکر طرفو پیش بینی بکنم مجازی تجسم کردن سخته حس اون فرد بهم چیه؟ ویژگی های اخلاقی و ظاهریش چیه؟
باراناm عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2189 یه حسایی دارم رو در رو حتی میتونم فکر طرفو پیش بینی بکنم مجازی تجسم کردن سخته اهان خوبه پس دکتری ک من انتخاب کردم خوبه؟؟؟ خدایا شکرت 👶🏻🩷
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 عزیزم مشگل من توی هفته آینده حل میشه ؟ اره فک کنم اتفاقایی واست بیفته بزودی که خوشحالبشی برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 پس اگ پیام نداد فردا میام بهت میکم اگ هم دادمیام باشه😍 برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
فاطمه_مه عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 661 آره زودترم حل میشه فقط عجله نکن بخاطرش حرص نخور خبری ک منتظرشم کی میرسه؟؟؟تااخر ماه درست میشه اون ک تو فکرمه؟؟؟بگو😣😣
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 حست ب منگفت ک دیگ برنمیگردیم بهم؟ نه قیدتو زده انگار برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
قمریم عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 41731 حس اون فرد بهم چیه؟ ویژگی های اخلاقی و ظاهریش چیه؟ حس میکنم زیاد تو دلش جا نگرفتی بیشتر خودتو ثابت کن قدش متوسط چشم و ابرو مشکی پوست گندمی لب دهنش هماهنگه