2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکه حالمه ناره 😋😅😅😅😅وقول نوشته بی میگوت م لیوام داعامم دونه

اه ولا

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
والا مسخره میکنن  همین شوهرم لره همش گیر داده به ترک بودنمو تعصب لرا رو میکشه میگ شما اینجورین ...

ما که مسخره نکردیم گلم باید از شوهرت بپرسی چرا این کارو میکنه

خواب دیدی خیر باشه باهاتون چکارداریم عایا؟؟؟؟

استارتر لر کجایی شما؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

والا مسخره میکنن  همین شوهرم لره همش گیر داده به ترک بودنمو تعصب لرا رو میکشه میگ شما اینجورین ...

نه عزیزم اشتباه میکنه بهش بگو ی دختر لری توسایت گف آبرو لرارو نبر ما مهربونیم‌ فقط اگه کسی مسخرمون کنه مام مسخرش میکنیم ادمای شوخی هستیم ولی من ی رفیق دارم ترک سراب خیلیم همو دوس داریم تازه لری هم بهش یاد دادم 😁

خواب دیدی خیر باشه باهاتون چکارداریم عایا؟؟؟؟

سه ای بدبختی د ایجه هم ولمو نمیکن😒🤦🏻‍♀️

نه عزیزم اشتباه میکنه بهش بگو ی دختر لری توسایت گف آبرو لرارو نبر ما مهربونیم‌ فقط اگه کسی مسخرمون ک ...

چقدر خوبه کلا دیدم نسبت به لرا عوض شده بود همش میاد میره میخنده به اصالت حب منم جوابشو میدم نه اینک بشینم نگا کنم ولی هی همش حس میکنم لرا با ترکا بدن😪

من لر خرم اباد ساکن تهران عزیزم

آهان

خوشبخت باشید گلم  

والدین هر دو لر بودن؟ یا اون جا زندگی کردی؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.