2777
2789

دختر دوس داشتم پسر شد🤦

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی رابطه داشتی؟ 

یادم نمیاد پسرم دو سال و هشت ماهشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ایشالله بعدی 😜😜😜

خدا از دهنت بشنوه

من خودم تجربه ندارم ولی یه باریه دکتر زنان رفتم بهم رژیم دادکه برات میگم اول از همه اگه دکتر بری که برای جفتتون ازمایش مینویسه وخودش میگه چیکارکن ولی اگه دکتر نمیری وخودت میخوای اقدام کنی باید حداقل سه ماه قبلش رژیم بگیرین هم خودت هم همسرت .که رژیم شامل گوشت گوسفند.خرما.موز.پسته.تخمه افتاب گردان.عسل.کدو.خیارشور.اجیل.بوداده.نان لواش.وهرچیز گرمیجات کلا بخور ولبینات گوشت گاو ترشی واینا اصلا نخور تخم هویج وتخم گشنیز دم کن بخور قبل از نزدیکی توجوش شیرین تواب حل کن یه رب توش بشین .کیت تخمک گذاری از داوخانه بگیر معمولا چهارده روز بعداز اولین روز پریود میشه روز تخمک گذاری اونموقع تاسه شب نزدیکی باید داشته باشی بعد از نزدیکی تا ده دقیقه پاهاتو بزن به دیوار روبه بالا همینا بری دکتر برات وسط سیکل سونو میکنه امپولم میزنه که تخمکات ازادبشن 

مگه دست پدر نیس؟به کروموزوم پدر مربوطه

چرا ولی محیط رحم اگه اسیدی باشه اسپرمای پسرو میکشه واگه قلیایی باشه اسپرمای دخترو میکشه با این کار محیط رحمو قلیایی میکنن واسپرم پسر درکل زودتر از  دختر میمیره واسه همین یه کارای رو میکنن که شانس پسردار شدن رو افزایش بده وپدر هم باید یه کارهایی بکنه که حالت تقویت شدن داره وپسرو زیاد میکنه