2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تخمدانات فعال شدن زودی بارور میشن خوشحال باش منم اونطور بودم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا کنه😁

طبیعیه بمن دکترم گفت جلو انداختن نشانه خوبیه دوسه ماه جلو انداختم بعد باردار شدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چند ماه اینجوری شدی؟

شش ماه اقدام کردم سه ماه اول عقب مینداخت بعد سه ماه بعدی جلو اومد اونم یهفته یا شش روز ‌دکتر گفت علامت خوبیه برا اینکه تخمدانت فعاله دیر مینداخت بازم مشکل بود بعد موقع بارداری عقب انداختم گفتم وای تخمدانام قاطی کردن بعد دیدم باردارم 

منم ۷ماهه اقدام کردم اوایل اقدامم ده روز عقب مینداختم الان دوماهه سر وقت میشم این ماهم باید روز پنجم میشدم که نشدم سینه هام الان  بشدت درد میکنن 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
منم ۷ماهه اقدام کردم اوایل اقدامم ده روز عقب مینداختم الان دوماهه سر وقت میشم این ماهم باید روز پنجم ...

انشالله که بارداری عزیزم منم دوماه عقب زدم دوماه ثابت الانم جلو میندازم😁

👑👑👑