2789
بله یه روستای بزرگ با فاصله ۸ کیلومتری از شهر 

خوشبحالت😭😭😭😭

روستاتون کجاست بیا منم ببرم😢 از تهران و الودگی و شلوغی خستم دیگه😔😔😔😔😔

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم ی اسم ک بچه بعداز بزرگ شدنش پشیمون نشه بابت اسمش

یه اسم ماندگار و همیشگی بذار که مختص زمان نباشه مثلا بگن مال چند سال پیش بود یا به محض شنیدن اسمش بگن بچه دهه فلان

و البته معنی خوبی داشته باشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خوشبحالت😭😭😭😭 روستاتون کجاست بیا منم ببرم😢 از تهران و الودگی و شلوغی خستم دیگه😔😔😔😔😔

کردستان هستم عزیزم 🌹الهی زودی کرونا بره و یه سفر عالی بری .تنت سلامت

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
کردستان هستم عزیزم 🌹الهی زودی کرونا بره و یه سفر عالی بری .تنت سلامت

مرسی عزیزم امیدوارم زودتر کرونای لعنتی تموم بشه و همه راحت بشن

امیدوارم شاد و موفق و سلامتباشی😘😘😘❤

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

اسم های پسرونه کردی 

هیمن _هیوا_کاوان _ماکوان_مارتیا_هوراز_آران_آلان_آمانج_دیاکو_آکو_آکام_

آروین_آژوان_ژیرو_ژیوان_کارو_ساکو_سارو_سوران_آگر_

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

[QUOTE=178844135]مرسی عزیزم امیدوارم زودتر کرونای لعنتی تموم بشه و همه راحت بشن امیدوارم شاد و موفق و سلامتباشی😘😘...[/QUOT]

ممنونم دوست گلم ❤

اسم های دخترانه کردی 

لاوین _ژیانا_ژینا_هاوین _روژا_کژال_کارین _کانیا_کالین_روژان_آژینا_هانیس_هناس_ژوانا_شنیا_نیان_کژین_اوینا_ویان_آسکی_آلا_هلاله_هیلان_

خیلیی قشنگن ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم ❤