2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

39 بازدید | 9 پست

من پارسال سونوگرافی دادم یه سنگ ۵ میل داشتم تو کیسه صفرام بعدا فهمیدم به خاطر خوردن قرص ضد بارداری تشکیل شده چون مجبورم قرص ضد بارداری بخورم میخوام این سنگ از بین بره بدون جراحی

خودتون یا کسی رو دیدید با قرص سنگ کیسه صفراش دفع یا حل بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورم اینه که چطور ازش مطمئن شدی؟ اصلا مطمئنی دلیلش حتما همینه؟

تو تحقیق هایی که کردم و پرس وجو متوجه شدم میتونه این دلیلش باشه

دلیلش مهم نیس واسم میخوام بدونم چه جوری بدون جراحی از بین میره

تو تحقیق هایی که کردم و پرس وجو متوجه شدم میتونه این دلیلش باشهدلیلش مهم نیس واسم میخوام بدونم چه جو ...

بخاطر همین پرسیدم چون دلیلش مهمه

اگه از دلیلش مطمئن باشید با قطع دارو مشکلتون حل میشه اما وقتی صفرا سنگ سازه یعنی عملکردش دیگه مثل سابق نیست و دوباره هم میسازه
بنابراین حل شدن این یدونه مشکلی رو حل نمیکنه

بخاطر همین پرسیدم چون دلیلش مهمه اگه از دلیلش مطمئن باشید با قطع دارو مشکلتون حل میشه اما وقتی صفرا ...

بعد از مدت ۲ سال که دارو رو قطع کردم تو سونو سنگ رو نشون داد یعنی با قطع دارو اوکی نشد میدونم سنگ ساز نیست مشکلم همین یه دونه هست شما نمیدونید چه جوری حل یا دفع میشه؟

بعد از مدت ۲ سال که دارو رو قطع کردم تو سونو سنگ رو نشون داد یعنی با قطع دارو اوکی نشد میدونم سنگ سا ...

ببین سنگ اگه کلسترولی و کوچیک باشه میتونه با دارو حل بشه ولی خب احتمالا تا مدتها باید دارو رو مصرف کرد در نهایت هم شاید بشه شاید نشه
در کل سنگ های صفراوی مثل سنگ های کلیه قابل دفع نیستن و ممکنه وارد مجاری صفراوی بشن و دستتون رو بند کنن
اگه یدونه ست و 5 میلی و دردی هم ندارید به نظرم بهش کاری نداشته باشید

ببین سنگ اگه کلسترولی و کوچیک باشه میتونه با دارو حل بشه ولی خب احتمالا تا مدتها باید دارو رو مصرف ک ...

میترسم بزرگتر شه کار به جراحی بکشه اصلا نمیخوام جراحی کنم،آخه ۲ سال قبلش اسلاج بود بعد تبدیل شد به سنگ