2821
2789
عنوان

حال بدیام

192 بازدید | 19 پست

نمیدونم چیکار کنم وبه کجا برم وپیش کی برم با کی حرف بزنم همه دوستام بخاطر بیماری روحیم ولم کردن رفتن نموندن کنارم همه شاد وبگو بخند واصا یاد من نیستن منی که کلی کمکشون کردم کلی پشتشون بودم میخندوندمشون همیشه تا حالشون بد میشد میشدم روانشاس ومشاور یه دوست صمیمی داشتم خیلی ادعاش میشد دوسم داره وهوامو داره نگو که واس حال خوبیام بود واس شوخیام بود چون توودانشگا یار میخاست تا فهمید من چه بلایی سرم اومد ول کرد رف واصا خبری ازش نشد حتی بلاکم کرد ورف حالم خیلی بده تصمیم خودکشی دارم یک سالع دارم با مریضی روحی وحشتناکی سر میکنم یک ساله بخدا ارامش نداشتم شب وروز مسخ بامن بود فکر کنید ۳۶۵ روز من مداااام اظطراب داشتم شدت میگرف اشتهام کور شد شب تا صبح خابم وختیم میخابیدم یه ساعت بیدار میشدم با مسخ شخصیت ومسخ واقعیت وافسردگی واظطراب وپانیک وترس واسترس وافسردگی تپش قلب شدیدم منو بیدار میکرد ذهنم بیدار بود مشغول بود همش میگفتم نکنه دارم میمیرم چه شبایی که همش بیمارستان خاب بودم هرروز بیمارستان به مدت یک ماه هر شب اکسیژن وسرم بهم وصل بود با امپول ارام بخش میخابیدم که خاب اور توشون بود کسی دورم نیس تنهام تا بخام با یکی دردودل کنم نمیفهمه حالمو فک میکنه الکی میگم اصا نمیتونه که خودشو جا من بزاره چون حتی دکترم رفتم بهم گف سخته واقن خودمو جاتو بزارم حرفامو با اشک میزدم بهش ولرزش صدا ولرزش دست شوک عصبی بهم وارد شد دیووانه شدم به مرز جنون رسیدم من حسای خیلی بدی دارم حال دلم اصا خوب نیس شکستای عشقی زیادی خوردم برا فرار از زندگیم پناه میبردم به جنس مخالف میفهمیدن سادم ومیشه راحت گولم زد واس همینه با دلم بازی میکردن وولم میکردن وشکست میخوردم شاید یک دوماه یا سه ماه طول میکشید حال بدم کل زندگیم خلاصه میشه با ترس واسترس وظطراب وحال بد ونگرانی من خستم وقصد خودکشی دارم

خدایاکمک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹ماهه دارو اعصاب میخوردم فایده نداره تا قطشون کنی بیماریت برمیگرده خود قرص اعصاب ادمو داغون تر میکنه ...

چرا قطع کنی؟ منم دارو افسردگی با ووز پایین میخورم ولی تو ذهنم جا انداختم چیز مهمی نیست وقتی ادم میتونه با یه قرص کوچکپولو حالش بهتر بشه چرا دریغ کنه و با سختی و حال بد عمرشو بگذرونه؟

چرا قطع کنی؟ منم دارو افسردگی با ووز پایین میخورم ولی تو ذهنم جا انداختم چیز مهمی نیست وقتی ادم میتو ...

من قرصا اعصاب بهم نساختن دیوووانم کردن همش خاب سرم گیج میرف ۶ماه درمان همشونه منم تا ۹ماه خوردم سنم کمه ۲۲ سالمه میترسم انواع واقصام قرصارو خوردم چون هرماه میرفتم دکتر واسم دارو عوض میکرد

خدایاکمک
من قرصا اعصاب بهم نساختن دیوووانم کردن همش خاب سرم گیج میرف ۶ماه درمان همشونه منم تا ۹ماه خوردم سنم ...

دوره درمان بیش از این حرفاست

من فلووکسامین.سرترالین.رهاکین میخورم اگه ازراف تهران هستی من از دکترم خیلی راضی ام و بهترین دکتر کرجه بیای پیشش

اصلا خواب اور بهم نداد

دوره درمان بیش از این حرفاست من فلووکسامین.سرترالین.رهاکین میخورم اگه ازراف تهران هستی من از دکترم ...

خیلی دارم سختی میکشم خیلی واقن داغونم من اهوازم نمیتونم بیام هزینه ها روانشناسا واقن زیاده هر هفته ۴۰۰

خدایاکمک
پس چرا بهتر نشدی؟

۹ماه مصرف کردم قرصای زیادیی میخوردم مصلا در روز چهارتا قرص اعصاب قبل خاب هرماهم عوض میکرد دوزشو میبرد بالا حتی قرص واس قلبمم نوش چون مدام تپش داشتم اجی نمیتونم خوب شم ارامش ندارم همیشه تو خونم حبسم تو اتاق سرم تو گوشی سرچ تو گوگل راجب بیماریم ببینم کی حالش مصل منه که شاید درکم کنه همش جنگ اعصاب توخونه همش دادوبیداد ودعوا دارن خودم اعصابم اروم نیس اتفاقایه بد پشت سرهمدیگه اتفاق افتادن به مرز جنون کشیده شدم من یه مدت روانی شدم باخودم حرف میزدم  ومیخندیدم میرقصیدم بعدش گریه میکردم هزیون میگفتم من مسخ شخصیت وواقعیتم وحشتناکه همش حس میکنم میخام بمیرم سبک سبک میشم نشستم ولی تعادل ندارم احصاص میکنم زمین داره دورم میچرخه بحق حضرت زینب خوب شم انشالله من دخترشادی بودم با توجه به اینکه زندگی سختی داشتم به مشکلاتم میخندیدم وشاد بودم تو اوج دعوا میخندیدم شوخ بودم ناجووور همش میخندیدم همش غم تو دلم بود اما با این حال میخندیدم الان تعجبشون میشه منی که همش میخندیدم الا اشکام همش میان اجی بخدا قصم به ام البنین قصم حال دلم خیلی بده وسلامتی ندارم یه حالتا روحی بهم دست میده انگا رو  اب شناوری ایقد سخته جونت به لبت میرسه همش فک میکنم اینا علامتا مرگن وروزا اخر زندگیمن دارم جوون مبکنم

خدایاکمک

عزیزم تا زمانی که درمانت رو سرخود و نصفه نیمه رها کنی نه تنها خوب نمیشی بلکه اوضاعت بدترم میشه

تو باید مدتها حتی سالها و شاید همیشه تحت نظر روانپزشکت باشی

بیخود با این افکار قرص حالمو بد می کنه و ول کنم دوباره بد میشم عمرتو تلف نکن

درمان دارو درمان دارو

اینجا با درددل کردن شاید چند ساعت سبک بشی ولی نجات تو از این وضع فقط درمان دارویی و تحت نظر دکتر بودنه نه اینکه خودت تصمیم بگیری دارو بخوری یا نه یا بخوری و قطع کنی

و

The trouble is you think you have timeBuddha
عزیزم تا زمانی که درمانت رو سرخود و نصفه نیمه رها کنی نه تنها خوب نمیشی بلکه اوضاعت بدترم میشه تو ب ...

اخه قرص فایده نداشت واقن روانشناسم بهم گف همین که قرصارو قطع کنی برمیگردی من از یع چیزی خیلی میترسم

خدایاکمک
اخه قرص فایده نداشت واقن روانشناسم بهم گف همین که قرصارو قطع کنی برمیگردی من از یع چیزی خیلی میترسم

کی گفته باید قطع کنی؟ آیه نازل شده؟ اگه قرار باشه یه قرص قلب تا آخرعمرت بخوری اگه نخوری درجا سکته میکنی بازم میگی قرص نمیخورم چون نخورم سکته میکنم؟

خب عزیز من این درد که از هزارتا سکته و هر مرضی بدتر و عذاب آورتره

The trouble is you think you have timeBuddha