من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببببخاااطر اینکه غذا نمیخوره!!! اون فقط یه سالشه چندسالته؟؟
من پسرم ۵ سال و دوماهشه کم غذاست اشتها نداره روزی ده بار براش زیر سفره پهن می کنم غذا درست می کنم میوه وآب میوه می گیرم ولی از هر کدوم دو لقمه هم نمی خوره اصلا خوراکی مغازه رو دوست نداره میگم کاش لااقل از آشغال مغازه بخوره بعضی روزا میگم نکنه از گرسنگی بمیره ۱۵ کیلو مامانم میگه اگه تو مامانش نبودی الان ۵ کیلو بودخودش هیچی نمی خوره اصلا گرسنه نمیشه هزار بار دکتر بردم انواع ویتامین خارجی بهش دادن حتی آهن و d3وکلسیمش خیلی بالا بودن دکتر گفت اصلا بهش نباید ویتامین بدی تاثیر نداشتن برا وزنگیری
من پسرم ۵ سال و دوماهشه کم غذاست اشتها نداره روزی ده بار براش زیر سفره پهن می کنم غذا در ...
عزیزم شاید نیاز بدنش کمه نباید به بچه بزور غذا بدی میگن حتی اگه یدونه برنج از زمین خودش برداره بهتر از اینه مادر بزور یه بشقاب برنج بهش بده بزار خودش میل پیدا کنه