2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم اصلا نمیزنم ولی اینبار بدجوری روی اعصابم رفت درباره همه چیز من بد گفت منم حرصم گرفت یه سیل ...

عزیزم سیلی که کتک نیست   خوب کاری کردی اصلن هم عذاب وجدان نگیرفردابزرگ شدبی ادب شدنمیگن چقدبی ادبه میگن مادرت ادبت نداده  ...من جای شمابودم احتمالن اگه حرفاموگوش نمیده میزنم تاادم بشه.چون الان بچم کوچکه احتمالن رواعصابم نمیره هرکاری میکنه چیزی بش نمیگم....

ببببخاااطر اینکه غذا نمیخوره!!! اون فقط یه سالشه چندسالته؟؟ 

من پسرم ۵ سال و دوماهشه  کم غذاست اشتها نداره روزی  ده بار براش زیر سفره پهن می کنم غذا درست می کنم میوه وآب میوه می گیرم ولی از هر کدوم دو لقمه هم  نمی خوره  اصلا خوراکی مغازه رو دوست نداره میگم کاش لااقل از آشغال مغازه بخوره بعضی روزا میگم نکنه از گرسنگی بمیره ۱۵ کیلو مامانم میگه اگه تو مامانش نبودی الان ۵ کیلو بودخودش هیچی نمی خوره اصلا گرسنه نمیشه هزار بار دکتر بردم انواع ویتامین خارجی بهش دادن حتی آهن و d3وکلسیمش خیلی بالا بودن دکتر گفت اصلا بهش نباید ویتامین بدی  تاثیر نداشتن برا وزنگیری

📌متولد ۷۷ نیستم 
من پسرم ۵ سال و دوماهشه  کم غذاست اشتها نداره روزی  ده بار براش زیر سفره پهن می کنم غذا در ...

عزیزم شاید نیاز بدنش کمه نباید به بچه بزور غذا بدی میگن حتی اگه یدونه برنج از زمین خودش برداره بهتر از اینه مادر بزور یه بشقاب برنج بهش بده بزار خودش میل پیدا کنه

من تربیت شدم تویی که تربیت نشدی بلدنیستی تربیت کنی سر بچه خالی میکنی تویی که تربیت شدن میخوای تویی ...

احتمالا خودتم از اون بچه هایی ک کتک نخوردی ک اینجوری با بزرگترت حرف میزنی از حرف زدنت معلومه چقد بچه ای 

احتمالا خودتم از اون بچه هایی ک کتک نخوردی ک اینجوری با بزرگترت حرف میزنی از حرف زدنت معلومه چقد بچه ...

من خوب بلدم با بزرگترم حرف بزنم

منتها اگر بزرگتر بلد نباشه باهام خوب حرف بزنه پاسخ خوبی نخواهد گرفت.

شما که بزرگترین به قول خودت حرف زدنت از من بچه تره

.Ap.