2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 67 پست
من تربیت شدم تویی که تربیت نشدی بلدنیستی تربیت کنی سر بچه خالی میکنی تویی که تربیت شدن میخوای تویی ...

من از دلش در اوردم ۱۱ سالشه اولین بارم بود یه سیلی بهش زدم تا بدونه تربیت بشه فردا بره خونه شوهرش بی ادبی نکنه واحترام بزرگتر رو در بیاره من اگه مادر بدی بودم معم نبود برام ک اینجا بیام بگم الانم خودش عذر خواهی کرد باید بفهمونیم ک ناراحتیم 

من خوب بلدم با بزرگترم حرف بزنم منتها اگر بزرگتر بلد نباشه باهام خوب حرف بزنه پاسخ خوبی نخواهد گرفت ...

من با شما بد صحبت نکردم ولی شما از اولم تند برخورد کردی بیخیال مهم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از دلش در اوردم ۱۱ سالشه اولین بارم بود یه سیلی بهش زدم تا بدونه تربیت بشه فردا بره خونه شوهرش بی ...

یعنی کل امید و آرزوت واسه بچه شوهره؟  

اینکه بچتو زدی زشته حالا اصلا مهم نیست از دلش دراری یا اینکه عذرخواهی کنه

تو زدی بالاخره

.Ap.
یعنی کل امید و آرزوت واسه بچه شوهره؟     اینکه بچتو زدی زشته حالا اصلا مهم نیست از دلش در ...

یه روزی که بچه دار بشی اینو میفهمی تو منو قضاوت کردی صددرصد برات اتفاق میوفته منم وقتی مجرد بودم همینو میگفتم ولی تا توی موقعیتش قرار نگرفتم متوجه نشدم 

من از قبلم گفتم  هرکسی که بچشومیزنه واسم مهم نیست کیه باهاش برخورد میکنم شدید خود شما بحث را ...

انشالله که برای خودت اتفاق نیوفته ولی من چون ناراحت بودم اینجا درد دل کردم وخواستم راهی پیدا بشه نه اینکه بخوام کسی برخورد کنه باهام دوست عزیز یکم مراقب رفتارمون باشیم ک دلی رو بدرد نیاریم چون به اندازه کافی مشکلات داریم