2777
2789
عنوان

دخترمو زدم😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 67 پست
گوشی دستش دادم برای درس همه چیرو از اونجا یاد گرفته نمیتونمم ازش بگیرم بخاطر درسش

دخترمنم همسن دخترشماست براش گوشی شخصی نخریدم موقع درساش کنارش هستم وتنهاش نمیزارم بعد درس هم گوشی تعطیل سعی کن از راه دوستانه بهش نزدیک بشی بهترین دوستش باش بهت اعتمادکنه و اینجوری کارتون به دعواهم نمیکشه به جای زدنم باهاش قهرکن حالش بهترشد باهاش حرف بزن درموردکارش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حساب میکنه تا امروز ۸یا۹بار ازم سیلی خورده خدا من بکشه 😔دیگه نمیکنم بیشتر به خاطر بی اشتهاییش حرصم ...

موقع عصبانیت شده تو سر و صورت خودت بزن اما بچه رو نزن

بچه یه ساله جون داره طفلی اخه ۷ ۸ باااار سیلی بخوره!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

هرچی که هست تربیت توئه و تو مقصری حق نداری بچتو بزنی

تربیتم درسته این گوشیای بی صاحب بچه ها رو پررو کردن تو اگه بچه ات بگه برو گمشو تو نظر نده بمن بزرگ شدم تو ...... چه برخوردی میکردی هان؟؟؟؟؟

همش دوست دارید آدمو بد جلوه بدید😒🙁

دلم نمیاد نه در حد کتک زدن که اسی میگه یدونه سیلی کوچولو ولی خوب خیلی وقته دارم رو خودم کار میکنم خو ...

سیلی خیلی بد 

عذاب وجدان بعدش بدتر میکنه و باعث میشه دفعه بعدم بزنیم

میگن باید عذاب وجدان کنار گذاشت رو خودمون کار کنیم که بهتر رفتار ونیم ولی واقعا بچت خیلی کوچیکه گناه داره

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من بمیرم ولی بچمونمیزنم هرچقدرهم اذیت کنن .تازه دخترت بزرگه نبایدبزنیش  

عزیزم منم اصلا نمیزنم ولی اینبار بدجوری روی اعصابم رفت درباره همه چیز من بد گفت منم حرصم گرفت یه سیلی زدم اینو جلوشو نگیرم فردا میره هرکاری دلش خواست میکنه مباد میگه بتوچه مادر وپدر یکم باید جذبه داشته باشن

حساب میکنه تا امروز ۸یا۹بار ازم سیلی خورده خدا من بکشه 😔دیگه نمیکنم بیشتر به خاطر بی اشتهاییش حرصم ...

ببببخاااطر اینکه غذا نمیخوره!!! اون فقط یه سالشه چندسالته؟؟ 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
واقعا که...... میتونی امضامو بخونی این کارت خیلی زشته برای بچه هم ضرر داره  هیچوقت نمیبخشتت

یه سوال دارم پسرم۵ سالشه خیلی اذیت میکنه

ظرف کابینت میاره داخل پذیرای صندلی زیر پاش سرش داخل یخچال دنبال مثلا آرد برا خمیر درست کردن  آجیش زیاد اذیت می کنه نمی زاره کتاب بگیر دست میگه برام توضیح بده عطر و ادکلن هر چی ببینه  می خوادبعد یه دقیقه دیگه دستش نیست می ره دنبال یه چیز دیگه اگه کارا ی که امروز کرده مثال بزنم بهم خدا قوت میگید😂😂اصلا نه من نه باباش از گل نازکتر بهش نمی گیم ولی خسته شدم دیگه منتظرم شب بشه بخوابه  😢😢همچکار کنم خسته ام نمی کشم باباش الان کرونا یه روز سر کار دوروز خونه استراحت حتی تو این دو روز کاملا کمکم میده حتی کارا پسرم انجام میده ولی دوباره کار زیاد دارم خسته شدم 

📌متولد ۷۷ نیستم